72fd9f29872a4fa71287b2efc0577f7f_m.jpg

Όπως είναι γνωστό η Microsoft είχε ήδη επιβεβαίωσεi τα σχέδιά της στο παρελθόν να αποσύρει εντελώς την υπηρεσία Windows Live Messenger ώστε να ενοποιηθούν όλες τις οι υπηρεσίες μέσω του Skype. Ο αμερικανικός κολοσσός πρόσφατα ανακοίνωσε ότι αυτό θα γίνει οριστικά στις 15 Μαρτίου. Μέσω ενός email σ’ όλους τους χρήστες του Messenger αυτή την εβδομάδα, η Microsoft αναφέρει ότι η υπηρεσία θα σταματήσει εντελώς τη λειτουργία της σε παγκόσμιο επίπεδο εκτός από την Κίνα, όπου θα συνεχίσει να λειτουργεί κανονικά. Η Microsoft προτρέπει τους υπάρχοντες χρήστες να αρχίσουν να χρησιμοποιούν άμεσα το Skype για άμεσα μηνύματα και βίντεοκλήσεις ώστε να είναι γι’ αυτούς πιο ομαλή η μετάβαση.

Αυτό σημαίνει πως τουλάχιστον 100 εκατομμύρια χρήστες θα πρέπει το προσεχές χρονικό διάστημα να δημιουργήσουν λογαριασμό στο Skype. Η εταιρία είχε κυκλοφορήσει προσφάτως μια αναβαθμισμένη έκδοση του Skype για τα Windows 8 και για τα Windows Phone. Μελλοντικά πρόκειται να υπάρξει και Outlook.com υποστήριξη, αλλά και ένας ειδικός Xbox client που πρόκειται να κάνει την εμφάνισή του αργότερα μέσα στο έτος.

Σύμφωνα με ενημερωτικό email της Microsoft, το Windows Live Messenger θα κλείσει στις 8 Απριλίου. Την ημέρα εκείνη θα ολοκληρωθεί υποχρεωτικά η συγχώνευση με το Skype, όπου και θα μεταφερθούν οι επαφές σας.

Πηγή: www.gameworld.gr

Διαβάστε περισσότερα

H ZTE ετοιμάζει κινητό με 4 GB μνήμη Ram!

 

Facebook Comments