tivizen1-640x428.jpg

Το Τivizen της iCube, είναι ένα μοναδικό αξεσουάρ για κάθε κινητό το οποίο ο χρήστης του θέλει να το μετατρέψει σε κανονική tv,ενώ το μεγαλύτερο του πλεονέκτημα είναι ότι ο χρήστης μπορεί να παρακολουθήσει κανονικότατα ψηφιακή τηλεόραση στο κινητό ή στο tablet του, χωρίς να χρειάζεται WiFi ή 3G σύνδεση,ενώ διαθέτει και δική του αυτόνομη μπαταρία…

Για την λειτουργία του,είναι απαραίτητο να κατεβάσετε την εφαρμογή “Tivizen mini for phone” ή την εφαρμογή “tivizen mini for tablet” από το Google Play Store,ενώ για τις συσκευές με iOS θα χρειαστεί να κατεβάσετε την εφαρμογή tivizen dongle από το App Store της Apple.

Η συσκευή κυκλοφορεί σε δύο εκδόσεις ,την pico Android και την pico for iPhone & iPad, για να μετατρέψετε το iPad ή το iPhone σας σε φορητή τηλεόραση, χωρίς σύνδεση WiFi ή 3G, αρκεί να το συνδέσετε στον 30-pin υποδοχή.

Το χαρακτηριστικό που καθιστά ξεχωριστό το tivizen pico for iPhone & iPad είναι ότι διαθέτει ενσωματωμένη μπαταρία, η οποία σύμφωνα με την εταιρεία διαρκεί έως και για 9 ώρες συνεχόμενης λειτουργίας!

To iCube Tivizen pico Android κοστίζει €55 , το iCube Tivizen pico for iPad & iPhone κοστίζει €55 ενώ το iCube Tivizen nano κοστίζει €109.

Διαβάστε περισσότερα

Ο χειροπρακτικός που "τρελαίνει" κόσμο στο Youtube με την διαφήμιση του!(video)

 

HTC Desire 600 Dual Sim! Nέο Android κινητό απο τη γνωστή εταιρεία…

 

Tα 16 δημοφιλέστερα Τumblr σε όλο τον κόσμο!

Facebook Comments