burn-pic.jpg

Και το χειρότερο; Είναι προσβάσιμες σε τρίτους! Η ιστοσελίδα ArsTechnica αποκάλυψε πως σε περίπτωση που κάποιος κρατήσει το link της φωτογραφίας σας, θα συνεχίσει να έχει πρόσβαση σε αυτήν ακόμα και τρία χρόνια αφού την έχετε διαγράψει.

Το Facebook από την άλλη υποστηρίζει πως προσπαθεί να βελτιώσει τη πολιτική ασφάλειας του δημοφιλούς κοινωνικού δικτύου. Επίσης ο εκπρόσωπος Τύπου της εταιρείας δήλωσε πως το νέο σύστημα φωτογραφιών βρίσκεται κοντά στην ολοκλήρωση του και μόνο ένας μικρός αριθμός φωτογραφιών είναι διαθέσιμος μετά τη διαγραφή του.

Ελπίζουμε να διορθωθεί άμεσα το πρόβλημα!

Facebook Comments