mastercase-maker-techfrog.jpg

[Δ.Τ]

“Αϊντχόβεν, Ολλανδία – Η Cooler Master, ηγέτιδα δύναμη στον χώρο των εξαρτημάτων και των περιφερειακών, αποκαλύπτει σήμερα το νέο gaming case της. Με σαφείς σχεδιαστικές παραπομπές σε παλιότερα εμβληματικά gaming cases της εταιρίας, το MasterCase Maker 5t πηγαίνει το παιχνίδι σας στο επόμενο επίπεδο.

[Δ.Τ]

“Αϊντχόβεν, Ολλανδία – Η Cooler Master, ηγέτιδα δύναμη στον χώρο των εξαρτημάτων και των περιφερειακών, αποκαλύπτει σήμερα το νέο gaming case της. Με σαφείς σχεδιαστικές παραπομπές σε παλιότερα εμβληματικά gaming cases της εταιρίας, το MasterCase Maker 5t πηγαίνει το παιχνίδι σας στο επόμενο επίπεδο.

“Θελήσαμε να δημιουργήσουμε ένα πιο έντονο και τολμηρό σχήμα, κάτι που να παραπέμπει σχεδόν σε σπορ αυτοκίνητο” λέει ο επικεφαλής Case Product Marketing, Mark Severin. “Στην περίπτωση του MasterCase Maker 5t, προσθέσαμε κάποια χαρακτηριστικά που θα εκτιμηθούν κυρίως από τους gamers.”

Windows 10 desktop εφαρμογές…στους mobile ARM επεξεργαστές [βίντεο]

Dual-tone κόκκινο και μαύρο φινίρισμα

Σε συμφωνία με τον χρωματικό συνδυασμό που συναντάμε σε αρκετές gaming-focused μητρικές και κάρτες γραφικών, το MasterCase Maker 5t έρχεται με κόκκινες πινελιές. Και δεν πρόκειται για κάποιο βαρετό κόκκινο χρώμα αλλά για μια ιδιαίτερη απόχρωση κόκκινης πέρλας που δίνει στο case ένα εντυπωσιακά πλούσιο χρωματικό αποτέλεσμα.

Δύο tempered glass πλαϊνά

Στο MasterCase Maker 5t το εσωτερικό, είναι μέρος της εξωτερικής εικόνας. Τα δύο σκούρα tempered glass πλαϊνά επιτρέπουν να περάσει όσο ακριβώς φως χρειάζεται το σύστημά σας για να αναδείξει τις επιλογές σας. Τα δύο πλαϊνά κλειδώνουν, έτσι ώστε να αποθαρρύνονται οι παρεμβάσεις στο εσωτερικό, από αδιάκριτα χέρια.

Κόκκινα LEDs

Αιχμηρός σχεδιασμός, κόκκινα LEDs και η ιδιαίτερη κόκκινη απόχρωση σε μέρος των μεταλλικών επιφανειών συνθέτουν μια εικόνα που παραπέμπει σε σπορ αυτοκίνητο. Το παρεχόμενο κόκκινο μαγνητικό LED Strip μπορεί να τοποθετηθεί οπουδήποτε δίνοντάς σας το τελικό οπτικό αποτέλεσμα που εσείς επιθυμείτε.

Εκτεταμένος έλεγχος από το I/O panel

Το controller board σας επιτρέπει να ελέγχετε τους ανεμιστήρες και τον φωτισμό απευθείας από το I/O panel της πρόσοψης. Το πρώτο υποστηρίζει μέχρι και έξι fans καθώς και τέσσερα LED strips, με ρυθμίσεις για high (12V) και low (7V) ταχύτητες περιστροφής των ανεμιστήρων αλλά και για συνεχή ή breathing φωτισμό των LED strips.

Λαστιχένια λαβή μεταφοράς

Εκτός από τα δύο tempered glass πλαϊνά, στο Maker 5t υπάρχει και η λαβή μεταφοράς. Ντυμένη με λαστιχένια επένδυση και ικανή να μεταφέρει μέχρι και 28.5kg φορτίου, το Maker 5t αντιμετωπίζει τις μετακινήσεις για το LAN party σας με χαρακτηριστική άνεση.

Graphics Card Holder

Κάθε gaming case σίγουρα περιέχει μία ή περισσότερες ισχυρές κάρτες γραφικών. Προκειμένου να προστατευθεί αυτό το ζωτικό και ακριβό component του συστήματός σας, η Cooler Master εξόπλισε το Maker 5t με ένα στιβαρό Graphics Card Holder. Στηριγμένο γερά στο panel της μητρικής, αναλαμβάνει το επιπλέον βάρος της κάρτας γραφικών σας, την κρατάει ακριβώς στο ύψος που πρέπει – χωρίς αυτή να λυγίζει – και προστατεύει τόσο την ίδια την κάρτα, όσο και την ακεραιότητα της μητρικής σας.

FreeForm™ Modular System και παραμετροποιήσιμο εσωτερικό

Αυτονόητα, το MasterCase Maker 5t είναι βασισμένο στον FreeForm™ Modular σχεδιασμό της Cooler Master. Αν αργότερα θελήσετε να επεκτείνετε, αναβαθμίσετε ή αναδιατάξετε το hardware σας, οι αντίστοιχες επιλογές στο case δεν θα σας κρατήσουν πίσω. Ο FreeForm™ Modular σχεδιασμός στην σειράς Maker σας παρέχει ένα ευπροσάρμοστο, αναβαθμίσιμο και παραμετροποιήσιμο σύνολο χαρακτηριστικών που δύναται να φιλοξενήσει πολλά και ποικίλα setups.

Το Graphics Card Holder του MasterCase Maker 5t και το LED Strip είναι απλά δύο από τα – διαρκώς αυξανόμενα σε αριθμό – διαθέσιμα αξεσουάρ της Cooler Master. Σε αυτά, προστίθενται και άλλα, τόσο από το design team της εταιρίας όσο και από πολλούς Makers της κοινότητας. Με αυτό τον τρόπο, ο στόχος σας για ένα πραγματικά μοναδικό αποτέλεσμα βρίσκεται ακόμα πιο κοντά ενώ η φιλοσοφία των αφαιρούμενων και αναβαθμίσιμων κομματιών δουλεύει υπέρ σας, μιας και αυξάνει κατακόρυφα την διάρκεια κατά την οποία τα parts σας παραμένουν σύγχρονα. Ρίξτε μια ματιά στα Maker Made και FreeForm™ Accessories, στα σχετικά links.

Τιμή & Διαθεσιμότητα

Το MasterCase Maker 5t είναι άμεσα διαθέσιμο με προτεινόμενη τιμή λιανικής €279,90.”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here