0d3c7d1d8b2a2ddc3afa4a73e3b5c44a_M.jpg

Ένα ζευγάρι βρετανών αποφάσισε να επισκεφθεί την Αμερική..Μέσω του twitter έκαναν πλάκα ο ένας στον άλλον και έγραψαν πως είναι έτοιμοι να τα καταστρέψουν όλα στην Αμερική! Ως γνωστών οι βρετανοί είναι τρελά party animal και αυτό που ενοούσαν λέγοντας πως θα τα καταστρέψουν όλα, είναι πως θα κάνουν “άγρια πάρτυ”!

Όμως οι υπυρεσίες εθνικής ασφαλείας εντόπισαν το Tweet και το θεώρησαν ύποπτα! Το πιο ύποπτο μήνυμα σύμφωνα με τις αρχές ήταν αυτό που έστειλε ο νεαρός στη φίλη του, το οποίο είναι : “Είσαι ελεύθερη αυτήν την εβδομάδα για κουτσομπολιό και προετοιμασία πριν πάω να καταστρέψω την Αμερική;” Ο νεαρός προσπάθησε να εξηγήσει τι σήμαιναν όλα αυτά τα μηνύματα, αλλά μάταια! Τον συνέλαβαν και τον είχαν σε κελί με εμπόρους ναρκωτικών για περισσότερες από 12 ώρες.

Την ίδια τύχη είχε και η φίλη του, η οποία tweetαρε μια ατάκα από της σειρά “Family Guy”, σχολιάζοντας πως έρχεται στο Χόλυγουντ και θα ξεθάψει την Marilyn Monroe.

12 ώρες μετά την κράτησή τους, τους επεστράφησαν τα διαβατήρια και τους έδωσαν έγγραφα που απαγορεύουν ρητά την είσοδό τους στην Αμερική.

 

Facebook Comments