top-10.jpg

Οι αναζητήσεις στο Google κρύβουν πολύ ενδιαφέρουσες ανακαλύψεις! Ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον προκαλούν οι αναζητήσεις στο Google Earth! Ψάξαμε και βρήκαμε τα 10 πιο περίεργα ευρήματα από την Google Earth, απίστευτα μέρη και εικόνες  που πραγματικά θα σας εντυπωσιάσουν!

10. Iraq’s Bloody Lake

Μια αιματοβαμένη λίμνη που βρίσκεται στο Ιράκ! Φήμες λένε πως η λίμνη έχει προκληθεί από ένα κοντινό σφαγείο! Δεν υπάρχει επίσημη εξήγηση για το πως ακριβώς δημιουργήθηκε η αιματοβαμενη λίμνη, αλλά σκεπτικιστές θεωρούν ότι το πιθανότερο είναι η αιτία των λυμάτων στο νερό, που έχει δώσει σε αυτή την λίμνη, αυτό το μολυσμένο χρώμα

9.Face in the Clay

Η φωτογραφία τραβήχτηκε στην Αλμπέρτα στο Καναδά. Είναι το πρόσωπο ερυθρόδερμων ή Ινδιάνων. Το πρόσωπο έχει από τότε το παρατσούκλι "Badlands Guardian". Το πρόσωπο είναι κατασκευασμένο από διαβρωμένο πηλό σε μια κοιλάδα. Μερικοί άνθρωποι έχουν πει ότι μοιάζει με ένα κεφάλι που φοράει ακουστικά.Αυτό το θέαμα είναι ένας δρόμος που οδηγεί σε μια πηγή πετρελαίου.

8.Heart-Shaped Island

Ένα νησί σε σχήμα καρδιάς που βρίσκεται στην Αδριατική στα ανοικτά των ακτών της Κροατίας και είναι σήμερα ακατοίκητο. Ονομάζεται Galesnjak και έχει μέγεθος 130.000 τετραγωνικά μέτρα. Κάθε χρόνο την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου το νησί γίνετε ανάρπαστο, αφού χιλιάδες ζευγάρια θέλουν να το ενοικιάσουν για να περάσουν την ημέρα τους εκεί!

7.Lost Ship At Sea

Είναι το μεγαλύτερο ναυάγιο που είναι ορατό από το Google Earth. Το S.S. Jassim ήταν Βολιβιανό φορτηγό πλοίο που προσάραξε και βυθίστηκε στον ύφαλο Wingate στα ανοικτά των ακτών του Σουδάν το 2003.

6.Swastika

Πρόκειται για μια ναυτική βάση στο Σαν Ντιέγκο, η οποία χτίστηκε το 1967.Ο αρχιτέκτονας και οι κατασκευαστές είδαν από μια αεροφωτογραφία που τραβήχτηκε από το Google Earth το 2007, δείχνει ότι τα τέσσερα άσχετα κτίρια σχηματίζουν την σβάστικα. Σοκαρισμένοι από την αποκάλυψη, το Ναυτικό ξόδεψε 600.000 δολάρια για να κρύψει και να αλλάξει το σχήμα.

5.Oprah Maze

Ένας θαυμαστής της αποφάσισε να αποτίσει φόρο τιμής στην Oprah Winfrey σχεδιάζοντας τη δική του προσωπική λαβύρινθο σε χωράφι καλαμποκιού το 2004.
 Πολύ συγκινητικό και πολύ χρονοβόρο επίσης!Ακόμα και έτσι, τουλάχιστον η προσπάθειά του δεν έχει περάσει απαρατήρητη και το έχει κάνει να βρίσκεται στην πρώτη δεκάδα της Google Earth.

4.Firefox Crop Circle

Η ομάδα Linux Users το 2006 σχεδίασε αυτό το γιγαντιαίο κυκλικό λογότυπο του Firefox σε ένα χωράφι με καλαμπόκια στο Όρεγκον. Η έκταση του φτάνει τα 450.000 τετραγωνικά. Δημιουργήθηκε για τον εορτασμό των 50εκατομυριοστών χρηστών παγκοσμίως που χρησιμοποιούν αυτό το πρόγραμμα περιήγησης στο Web.

3. Atlantis

Το πλέγμα βρέθηκε στα ανοικτά των ακτών της Αφρικής και οι σημάνσεις πιστεύεται ότι είναι δρόμοι.Οι τεχνικοί της Google Earth προσπάθησαν να μειώσουν την δημοσιότητα που είχε πάρει το θέμα, με την αναγγελία ότι το πλέγμα ήταν στην πραγματικότητα ένα ψηφιακό δημιούργημα από τις βάρκες με σόναρ που κάνουν συλλογή δεδομένων για χαρτογράφηση, αλλά μερικοί άνθρωποι εξακολουθούν να πιστεύουν άλλα …

2.Santa

Μια πραγματικά εντυπωσιακή και περίεργη εικόνα! Αυτός ο γιγάντιος Άγιος Βασίληςμε το όνομα "ear1grey", καλύπτει μια έκταση 36 μιλίων και βρίσκεται στην Φινλανδία!

1. Fighter Jet in Car Park

Τι δουλειά έχει ένα μαχητικό σταθμευμένο σε μια κατοικημένη περιοχή στο Παρίσι; Μερικοί άνθρωποι έχουν πει ότι πρόκειται για ένα πλήρες μοντέλο μινιατούρα, ενός Mirage 2000,φτιαγμένο από μια κοινότητα του Πανεπιστημίου του Παρισιού, ενώ άλλοι δηλώνουν ότι είναι ένα παλιό Mirage που στηρίζεται σε ένα παλιό γραφείο Dassault Système.

Facebook Comments