top-10.jpg

To Αndroid Market έχει καταφέρει να κατακτήσει τη δεύτερη θέση ανάμεσα στα καλύτερα ηλεκτρονικά καταστήματα! Κατάφερε να ξεπεράσει το φράγμα των 100.000 εφαρμογών. Το Android Market συναγωνίζεται το App Store με επιτυχία, όπως δείχνουν τα νούμερα! Έχει παρατηρηθεί ότι κάθε μήνα προστίθενται 10.000 εφαρμογές, η πλειοψηφία των εφαρμογών αυτών είναι δωρεάν! Συλλέψαμε τις 10 καλύτερες δωρεάν εφαρμογές του Android Market, που δεν πρέπει να λείπουν από κανένα Android smartphone! Aν δεν τις έχετε κατεβάσει κάντε το και θα μας θυμηθείτε!

10. PicSay

Μια εφαρμογή που σας επιτρέπει να δώσετε "ζωή" στις φωτογραφίες σας προσθέτοντας κείμενο, γραφικά, εφέ και πολλά άλλα. Στολίστε τις φωτογραφίες τους και μοιραστείτε τις με γνωστούς και φίλους για περισσότερη ψυχαγωγία.

9.Wapedia

Μέσω της συγκεριμένης εφαρμογής μπορείτε να αναζητήσετε πληροφορίες στη Wikipedia, από το Android κινητό σας. Πρόκειται για μια πολύ γρήγορη εφαρμογή, ακόμα και σε απλά δίκτυα GSM. Σας δίνει τη δυνατότητα να βλέπετε τόσο το κείμενο όσο και το οπτικοακουστικό υλικό της δημοφιλούς διαδικτυακής συμμετοχικής εγκυκλοπαίδειας με τρόπο που θα σας εντυπωσιάσει…

8. Memory Booster

Eίναι η εφαρμογή που λύνει το σημαντικό πρόβλημα μδιαχείρισης στο Android smartphone, "επιστρέφοντας" τη χαμένη μνήμη που υπάρχει στις διάφορες εφαρμογές. Βοηθά το smartphone σας να τρέχει στη βέλτιστη ταχύτητα και βοηθά όλες τις εφαρμογές και τα παιχνίδια να τρέχουν πιο γρήγορα και αποδοτικά, λειτουργώντας στο παρασκήνιο.

7.Evernote

Πρόκειται για μια χρήσιμη εφαρμογή, που λειτουργεί σαν το προσωπικό σας σημειωματάριο! Μπορείτε να αποθηκεύσετε σημειώσεις και ιδέες, μέχρι φωτογραφίες και φωνητικές εγγραφές, βάζετε τα πάντα στο Evernote και το παρακολουθείτε να συγχρονίζεται αυτόματα με τον browser στο PC σας για να σας τα υπενθυμίζει.

6.WordPress

Η εφαρμογή της γνωστής πλατφόρμας ανοιχτού λογισμικού WordPress σας επιτρέπει να διαχειρίζεστε πολλαπλά blogs εν κινήσει, να δημιουργείτε και να διαμορφώνετε σχόλια στα blogs βάζοντας κατηγορίες, ετικέτες και φωτογραφίες, να δημιουργείτε και να διαμορφώνετε νέες σελίδες, καθώς και να ειδοποιήστε όταν μπαίνουν σχόλια στα blog σας…

5. Google Shopper
 
 
Oυσιαστικά συνδυάζει δύο εφαρμογές: το Google Goggles και το Google Product. Πώς λειτουργεί; Απλά ανοίγετε την κάμερα του κινητού, τη βάζετε να δείχνει το προϊόν που θέλετε, η εφαρμογή το αναγνωρίζει με το Goggles και ψάχνει στην τεράστια βιβλιοθήκη του Google Product να βρει την τιμή του! Μέχρι στιγμής, τσεκάρει βιβλία, CDs, DVDs και βιντεοπαιχνίδια, αλλά άμεσα θα εμπλουτιστεί και με άλλα. Θεωρείται από τις πιο ενδιαφέρουσες εφαρμογές που έχει φτιάξει η Google για Android.

4. IMDb Movies & TV

Το Internet Movie Data Base είναι το καλύτερο portal που μπορεί να βρει κανείς στο διαδίκτυο, για τη μικρή και τη μεγάλη οθόνη. Παρουσιάσεις κινηματογραφικών ταινιών και τηλεοπτικών σειρών, βιογραφίες ηθοποιών, trailers και πολλά άλλα είναι εκεί και το πιο σημαντικό είναι ότι για κάθε ταινία ή σειρά υπάρχουν σχόλια και βαθμολογίες από τους ίδιους τους χρήστες.
 
 
3. Facebook
 
 
 
Αυτή την εφαρμογή σίγουρα την περιμένατε! Tα περισσότερα smartphones έχουν πλέον αυτήν την εφαρμογή ενσωματωμένη, αλλά όσα δεν την έχουν, θα πρέπει να την αποκτήσουν. Την εγκαθιστάτε και με ένα απλό κλικ είστε συνδεδεμένοι με τη μεγαλύτερη κοινότητα που υπάρχει στο διαδίκτυο και μπορείτε να βλέπετε, αλλά και να μοιράζεστε όποια πληροφορία θέλετε με γνωστούς και φίλους.
 
2. Lookout
 
 
 
 
Το Lookout είναι μια εφαρμογή που έρχεται να προστατεύσει το κινητό σας, μπλοκάροντας ιούς, spyware και οποιαδήποτε άλλη ύποπτη “επίθεση”, ελέγχοντας κάθε εφαρμογή που εγκαθιστάτε. Παράλληλα, προσφέρει και υπηρεσία backup για τις επαφές, τις φωτογραφίες, το ιστορικό των κλήσεων κ.λπ., ενώ σας επιτρέπει να εντοπίζετε το κινητό σας στο χάρτη, σε περίπτωση που το έχετε χάσει…
 
 
1.Angry Birds
 
 
 
 
Μάλλον το πιο επιτυχημένο παιχνίδι που έχει κατασκευαστεί ποτέ για κινητά τηλέφωνα, είναι πλέον διαθέσιμο και για το περιβάλλον του Android. Η ιστορία είναι γνωστή: H επιβίωση των "Άγριων Πουλιών" βρίσκεται σε κίνδυνο, αφού τα πράσινα γουρούνια έχουν κλέψει τα αυγά τους και απειλούν το είδος με εξαφάνιση. Αποστολή σας είναι να πάρετε τα αυγά πίσω, με σύμμαχο τις καταστροφικές δυνάμεις των "Άγριων Πουλιών" που είναι αποφασισμένα να διατηρήσουν το είδος τους!
 

 

Facebook Comments