htc_desire_eye_matt_white_4_300dpi.jpg

Η HTC, παγκόσμιος ηγέτης στο χώρο της τεχνολογίας για την καινοτομία και το σχεδιασμό, ανήγγελλε μια νέα εποχή για την καινοτομία και μια νέα, συναρπαστική κατεύθυνση για την επιχείρηση, παρουσιάζοντας ένα πακέτο επαναστατικών προϊόντων απεικόνισης. Αλλάζοντας τα δεδομένα στον χώρο της κινητής φωτογραφίας, η HTC θα λανσάρει την RE, μια εκπληκτική μικρή κάμερα, το HTC Desire EYE, μία νέα εξελιγμένη κατηγορία τηλεφώνου, το βελτιωμένο λογισμικό απεικόνισης γνωστό ως HTC EYE Experience και τη Zoe, μια συλλογική κοινότητα επεξεργασίας βίντεο.

“Σήμερα, η HTC αλλάζει για ακόμα μια φορά τον τρόπο με τον οποίον οι άνθρωποι αντιλαμβάνονται την τεχνολογία,” είπε ο Peter Chou, CEO, HTC Corporation. “Το 1997, δώσαμε στον κόσμο τη δυνατότητα να αφήσει τον φορητό υπολογιστή σπίτι και να προτιμήσει την ισχυρή πληροφορική ενός smartphone που χωράει στην τσέπη. Σήμερα κάνουμε ένα παρόμοιο άλμα μπροστά. Συνδυάζοντας ένα εκπληκτικό υλικό με ένα ασυναγώνιστο λογισμικό, η HTC επινοεί μια νέα αντίληψη σχετικά με το imaging. Δεν θα μένετε πια πίσω από το φακό, θα σας βάλουμε εκεί που ανήκετε, στην καρδιά της δράσης”.

HTC EYE Experience: Σχεδιασμένο για σας

Όμως δεν είναι μόνο το υλικό. Το HTC EYE Experience φτιάχνει μια νέα κατηγορία λογισμικού για το mobile imaging, με μοναδικά χαρακτηριστικά που εγγυημένα θα σας κάνουν να δείχνετε στα καλύτερά σας.

Πηγαίνοντας το video chat και το conference call σε νέα επίπεδα ποιότητας και απόδοσης, η ανίχνευση προσώπου του HTC EYE Experience σας κρατά στο κέντρο του καρέ, παντού και πάντα. Και επειδή επαφή δεν σημαίνει ότι απλώς μιλάμε με ένα μόνο άτομο, ανιχνεύονται άνετα έως και τέσσερα άτομα μέσα στον ίδιο χώρο, με το κάθε πρόσωπο να κόβεται και να τοποθετείται στην οθόνη, ώστε να υπάρχει η μέγιστη δυνατή καθαρότητα. Απολαύστε λοιπόν την ελευθερία και την ευελιξία υπηρεσιών όπως το Skype χωρίς να ανησυχείτε για το πού ακριβώς στέκεστε εσείς και οι φίλοι σας, αφού η κάμερα θα σας ακολουθεί όλους. Θέλετε να μοιραστείτε ακόμα περισσότερα, όσο είστε στον δρόμο; Η επιλογή του μερισμού οθόνης φέρνει για πρώτη φορά τη λειτουργικότητα του desktop στο video chat για smartphone.

Το HTC EYE Experience εγκαινιάζει ένα νέο κόσμο δημιουργικών ευκαιριών, χάρη στη νέα λειτουργία Split Capture function. Συνδυάζει ταυτόχρονες φωτογραφίες και βίντεο από την μπροστά και την πίσω κάμερα και φτιάχνει μια split-screen εικόνα ή βίντεο, δημιουργώντας μια νέα εμπειρία selfie της HTC, που σας επιτρέπει να καταγράψετε το ταξίδι σας και την αντίδρασή σας χωρίς να χρειάζεστε την προβολή thumbnail. Το Crop-Me-In σας τοποθετεί στην καρδιά της δράσης, σας κόβει από την εικόνα ή το βίντεο που καταγράφετε με τη μπροστινή κάμερα και σας τοποθετεί μέσα στη σκηνή που αιχμαλωτίσατε με την βασική κάμερα, ανοίγοντας έτσι τον δρόμο για πιο ακραίες, συναρπαστικές selfies και βίντεο3. Το Voice Selfie σας απελευθερώνει από τις άγαρμπες κάμψεις του χεριού, αφού μπορείτε να ενεργοποιήσετε το κλείστρο με μια απλή εντολή. Πείτε απλώς “cheese” μόλις βρείτε την τέλεια πόζα ή ενεργοποιήστε την εγγραφή βίντεο με τις εντολές “action” ή “rolling”.

Δημοφιλή χαρακτηριστικά του HTC Desire 820 έχουν συμπεριληφθεί και αυτά στο HTC EYE Experience, όπως το Face Fusion, το χαρακτηριστικό που σας επιτρέπει να συγχωνεύσετε το πρόσωπό σας με το πρόσωπο ενός φίλου ή διάσημου ατόμου, για να δημιουργήσετε μια τελείως πρωτότυπη εικόνα, και το Live Makeup, με το οποίο μπορείτε να ορίσετε το επιθυμητό επίπεδο απαλότητας δέρματος και να δείτε το αποτέλεσμα σε πραγματικό χρόνο πριν βγάλετε την φωτογραφία.

Zoe: Η ζωή όπως την ζείτε

Με την Zoe, τη νέα εφαρμογή συνεργατικής επεξεργασίας βίντεο, είναι εύκολο να αναμείξετε φωτογραφίες και βίντεο, δημιουργώντας στιλάτα κλιπάκια, με όμορφα θέματα και soundtrack που μπορείτε να μοιραστείτε με τους φίλους σας στην κοινότητα της Zoe. Επιτρέποντας στους φίλους σας να αναμείξουν το δικό τους περιεχόμενο με το δικό σας, η Zoe δημιουργεί τα απόλυτα βίντεο, που όλοι μπορούν να απολαύσουν ή να μοιραστούν μέσα από αγαπημένα τους κοινωνικά δίκτυα.

Η Zoe 1.0 φέρνει ευελιξία στην κοινότητα, επιτρέποντας τη δημιουργία μικρών, μεσαίων, και μεγάλων Zoes, που μπορούν να γίνουν με λίγες φωτογραφίες ή μια ολόκληρη σειρά βίντεο και φωτογραφιών, με τη νέα μηχανή περιεχομένου4 που σας επιτρέπει να παρουσιάζετε εύκολα λίγα κλιπ ή ακόμα και μεμονωμένες εικόνες, με έναν ενδιαφέροντα και οπτικά συναρπαστικό τρόπο.

 

Πλήρως ενσωματωμένα με την κάμερα RE, τα βίντεο highlight της Zoe δημιουργούνται αυτόματα και είναι έτοιμα να τα μοιραστείτε. Δεν χρειάζεται επεξεργασία, δεν χρειάζεται να συγχρονιστείτε με το PC, απλώς ανεβάστε τα με ένα άγγιγμα. Η Zoe 1.0 που θα είναι διαθέσιμη δωρεάν για Android και iOS μέσα σε αυτή τη χρονιά, σας βάζει στη νέα γενιά της δημιουργικής κοινωνικής δικτύωσης.

 

Facebook Comments