anonymous3-greece1.jpg

Στα άδυτα της Βουλής φέρονται να έχουν εισβάλει οι χάκερ Anonymous, με τη κυβέρνηση να μην έχει δώσει ακόμη επίσημη απάντηση και τις φήμες να δίνουν και να παίρνουν…

Οι γνωστοί χάκτιβιστές είχαν προειδοποιήσει με μήνυμα τους και βίντεο ότι θα χτυπήσουν την Ελλάδα με τη μεγάλη μέρα να είναι η αυριανή στην οποία δήλωσαν ότι θα πρέπει να τους περιμένουμε,καθώς θα προβούν σε μεγάλη κυβερνοεπίθεση…

Xθες μέλη των Anonymous χάκαραν και κατέλαβαν την ιστοσελίδα του Εφετείου Αθηνών, προβάλλοντας παραλληλία το πρόγραμμα της EΡΤ.

Προς το παρόν δεν έχει επιβεβαιωθεί τίποτα και οι οι πληροφορίες μεταφέρονται με κάθε επιφύλαξη.

Οι Anonymous φέρεται ότι πραγματοποίησαν επίθεση στο κεντρικό υπολογιστικό σύστημα της Βουλής των Ελλήνων,καταλαμβάνοντας τα πληροφοριακά συστήματα,ενώ τα ακριβή στοιχεία της κυβερνοεπίθεσης απεστάλησαν μέσω ανώνυμου e-mail με απόκρυψη ταυτότητας αποστολέα και αναρτήθηκαν σε γνωστό δικτυακό τόπο επικοινωνίας των Anonymous του εξωτερικού. Επίσης με μια προκήρυξη η ίδια ομάδα φέρεται να εξηγεί τους λόγους της επίθεσης…

Η προκύρηξη αναφέρει τα εξής;

«Καλημέρα Ελλάδα. Είμαστε οι Ανώνυμοι.
Παρακολουθούμε από την πρώτη στιγμή τα γεγονότα που αφορούν την δημόσια τηλεόραση (ΕΡΤ). Θέλουμε να εκφράσουμε την υποστήριξή μας στους Έλληνες πολίτες και δημοσιογράφους οι οποίοι γίνονται μάρτυρες ενός αυταρχικού καθεστώτος που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από το καθεστώς Ερντογάν. Αναρωτηθήκατε που αποσκοπεί η κίνηση που έκανε ο πρωθυπουργός σας?

Μήπως ήρθε η ώρα για εκλογές και προσπαθούν να βρουν έναν τρόπο να τις δικαιολογήσουν? Είναι τυχαίο το γεγονός ότι το κλείσιμο της δημόσιας τηλεόρασης αποφασίστηκε μετά από συγκεκριμένα γεγονότα συμπεριλαμβανομένων και των "λαθών" που παραδέχτηκε η τρόικα?

Τους ξέρουμε. Τους παρακολουθούμε στενά εδώ και πολλά χρόνια. Βρισκόμαστε παντού. Και αν αυτό το παντού σημαίνει "την Βουλή των Ελλήνων", τότε ναι. Έχουμε εσωτερική πρόσβαση μεταξύ άλλων και εκεί. Ξέρουμε κάθε σπιθαμή των μελλοντικών τους σχεδίων πολύ πριν ανακοινωθούν. Όπως βέβαια γνωρίζουμε και αυτά που δεν ανακοίνωσαν ποτέ. Το πρόγραμμα PRISM και τα Αμερικάνικα Κυβερνητικά προγράμματα παρακολούθησης και άντλησης δεδομένων δεν είναι ο μόνος τρόπος για να εξάγουμε πληροφορίες. Θα χρησιμοποιήσουμε τα δικά μας ισχυρά όπλα παρακολούθησης εναντίον των άσεμνων, ανήθικων και άτιμων Ελλήνων πολιτικών και οποιουδήποτε τους υποστηρίζει με οποιονδήποτε τρόπο από τις Τράπεζες μέχρι τις επιχειρήσεις.

Την επόμενη φορά θα ασχοληθούμε με καθέναν από εσάς προσωπικά.

Είμαστε Ανώνυμοι
Είμαστε Λεγεώνα
Δεν Συγχωρούμε, Δεν ξεχνούμε
Μην μας περιμένετε, είμαστε ήδη εκεί".

 

H επίθεση φέρεται να πραγματοποιήθηκε σε servers που είναι υπεύθυνοι για τη διαχείριση όλων των χρηστών του δικτύου της Βουλής. Έτσι, φέρονται να απέκτησαν πλήρη λίστα όλων των usernames που χρησιμοποιούνται για την πρόσβαση στους υπολογιστές της Βουλής, ακόμα και του ίδιου του πρωθυπουργού Α. Σαμαρά αλλά και του Ευάγγελου Βενιζέλου.

Από τα στοιχεία που υπάρχουν μέχρι στιγμής φαίνεται πως έχει στοχοποιηθεί και το σύστημα webmail, το οποίο χρησιμοποιούν σχεδόν όλοι οι βουλευτές,ενώ μέσω αυτού διαθέτουν πλήρη εσωτερική πρόσβαση στα συστήματα της Βουλής,δημοσιεύοντας και τις εσωτερικές διευθύνσεις IP!

Επίσης επίθεση δέχθηκε και η ιστοσελίδα του Σίμου Κεδίκογλου,όπως και το προσωπικό του e-mail,απ'όπου ανέβασαν και φωτογραφίες!

Όλα τα παραπάνω μένουν να διευκρινιστούν από την κυβέρνηση…

Αναμένουμε τις εξελίξεις…

Προς το παρόν δείτε ολόκληρο το φωτογραφικό υλικό,τα ντοκουμέντα που διέρρευσαν οι Anonymous και βγάλτε τα συμπεράσματα σας…

 

 

Διαβάστε περισσότερα

Δείτε το νέο οικονομικό iPhone!,Διέρρευσε νέα φωτογραφία!

 

Προσοχή! Νέος πανίσχυρος ιός μεταδίδεται σε κρυμμένα αρχεία μέσω usb!

 

Απίστευτο! Η Ελλάδα πωλείται στο e-bay!

 

 

 

 

Facebook Comments