katalogos_60_0.jpg

Θέλετε να στείλετε ένα email σε κάποιον και γράφετε το μύνημα σας,όταν πατάτε αποστολή συνειδητοποιείτε ότι το έχετε στείλει σε κάποιον άλλο χρήστη καταλάθος ή ότι θέλετε να αλλάξετε κάτι,τι κάνετε;

Ψυχραιμία υπάρχει λύση…

Με το Gmail’s Undo Send ή απλά την αναίρεση αποστολής του μηνύματος,πως γίνεται όμως;

Ακολουθήστε βήμα-βήμα τον οδηγό που ακολουθεί για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο…

1)Πηγαίνετε στις ρυθμίσεις στο κουμπί που έχει το εικονίδιο που μοιάζει σαν παξιμάδι στα δεξιά της οθόνης σας

2)Επιλέγετε την καρτέλα Eργαστήρια,στο μενού που εμφανίζεται μπροστά σας.

3)Εκεί θα ψάξετε να βρείτε την επιλογή που λέει Αναίρεση αποστολής,θα επιλέξετε ενεργοποίηση και στη συνέχει θα πατήσετε αποθήκευση αλλαγών.

Διαβάστε επίσης:

Top10: Οι χώρες με το πιο "γρήγορο" internet στον κόσμο!`

4)Την επόμενη φορά που θα στείλετε μήνυμα θα σας εμφανιστεί ένα προειδοποιητικό σήμα που θα σας λέει αν θέλετε να αναιρέσετε το μήνυμα η όχι.

Αυτό ήταν,την επόμενη φορά θα αποφασίσετε εσείς να τελικά θα φθάσει το μήνυμα στον παραλήπτη του ή όχι,ακόμη και να έχετε πατήσει αποστολή..

Top10: Τα χειρότερα xειριστήρια που έχουν κυκλoφορήσει ποτέ για κονσόλα! (Video)

 

6 Degrees of Separation: Το πείραμα στα social media που εξηγεί την θεωρία! (Vid)

Facebook Comments