lg-uf77_uhd-4k-tv-600x414.jpg

Η LG Electronics ξεκίνησε τη διάθεση της νέας σειράς τηλεοράσεων 4K Ultra HD UF77 στην ελληνική αγορά, που συνδυάζει εμφάνιση υψηλής αισθητικής και κορυφαία τεχνολογία εικόνας ανάλυσης 4K.

LG UF77_UHD 4K TV

 

 

Η LG Electronics ξεκίνησε τη διάθεση της νέας σειράς τηλεοράσεων 4K Ultra HD UF77 στην ελληνική αγορά, που συνδυάζει εμφάνιση υψηλής αισθητικής και κορυφαία τεχνολογία εικόνας ανάλυσης 4K.

Η σειρά UF77 της LG περιλαμβάνει μοντέλα 49, 55 και 70 ιντσών, με panel υπέρ-υψηλής ανάλυσης 4K (3840 x 2160), προβάλλοντας ρεαλιστικές εικόνες υψηλής ποιότητας, ενώ χάρη σε προηγμένες λειτουργίες, όπως οι TRIPLE XD Engine και Tru ULTRA HD Engine της LG, προσφέρει το υψηλότερο επίπεδο τελειότητας στα χρώματα, την αντίθεση και την ευκρίνεια για την καλύτερη δυνατή απόδοση.

Παράλληλα, με τη λειτουργία 4K Upscaler, ενισχύονται οι λεπτομέρειες των εικόνων ανάλυσης SD, HD και FULL HD, για ακόμα καλύτερη ποιότητα εικόνας, ενώ μία σειρά από επιλογές συνδεσιμότητας, όπως θύρες USB 2.0, USB 3.0 και HDMI, δίνουν τη δυνατότητα παρακολούθησης περιεχομένου από εξωτερικές πηγές.

Η νέα σειρά 4Κ τηλεοράσεων διαθέτει επιπλέον προηγμένο σύστημα ήχου Ultra Surround, ώστε η υψηλή ποιότητα της εικόνας να συνοδεύεται από βαθύ, πλούσιο ήχο υψηλής τεχνολογίας, που κυκλώνει το θεατή από πολλές κατευθύνσεις.

Ο premium σχεδιασμός Ultra Slim, κάνει τις τηλεοράσεις της νέας σειράς UHD UF77 ακόμα πιο λεπτές και ελαφριές, ενώ ο ιδιαίτερος μεταλλικός σχεδιασμός Dual Metal, με λεπτό μεταλλικό πλαίσιο, διατηρεί απόλυτα την ισορροπία του μοντέρνου και του κλασσικού, προσφέροντας υψηλή αισθητική σε όποιο χώρο και αν τοποθετηθεί η τηλεόραση.

Η σειρά τηλεοράσεων LG UF77 είναι εξοπλισμένη με την τελευταία έκδοση της πλατφόρμας smart TV της LG, webOS 2.0, η οποία διαθέτει βελτιωμένο περιβάλλον χρήσης, εμπλουτισμένο με μία σειρά εντυπωσιακών λειτουργιών, που κάνουν την όλη εμπειρία πιο γρήγορη, πιο απλή και πιο διασκεδαστική από ποτέ.

Τέλος, με τη λειτουργία Smart Share, ο χρήστης μπορεί να πλοηγηθεί στο αγαπημένο του περιεχόμενο με άνεση, ενώ μπορεί να μοιραστεί το περιεχόμενο με τις έξυπνες συσκευές του, διασκεδάζοντας με τους φίλους και την οικογένειά του.

 

Πηγή: pestaola.gr

Facebook Comments