990c67250a558be0e46340d7ddb34857.jpg

Η Μarissa Mayer είναι η νεά CEO της Yahoo και έχει μπει δυναμικά στον ρόλο της. Σε συνέντευξη της μίλησε για τα προϊόντα που βρίσκονται στα σχέδια της Yahoo. Τα προϊόντα αυτά είναι τα εξής: αναζήτηση, διαφημίσεις, ενημέρωση, mail και mobile. Η κύρια προτεραιοτητά της βέβαια είναι η στροφή της εταιρείας στη mobile αγορά. Η Marissa Mayer δήλωσε:

"Αυτή τη στιγμή υπάρχουν 1 δισεκατομμύριο χρήστες smartphone  σε όλο τον κόσμο, αριθμός που αναμένεται να διπλασιαστεί μέσα στα επόμενα τρία χρόνια. Παρά το γεγονός ότι έχουμε σημειώσει πρόοδο, εξακολουθούν να πρέπει να γίνουν πολλά. Μέχρι στιγμής η Yahoo μετρά 76 εφαρμογές για iOS και Android κάτι το οποίο πρέπει να αλλάξει με μια πιο επικεντρωμένη mobile στρατηγική που θα περιλαμβάνει μηχανικούς, product managers και developers."

Στόχος της Yahoo είναι η συνεργασία και με άλλες εταιρείες για την καλύτερη προώθηση της! Τέλος, η CEO της Yahoo αποκάλυψε πως σκέφτεται να κινηθεί μελλοντικά στο σημαντικό κομμάτι των εξαγορών:

"Αυτή τη στιγμή δεν έχουμε κάποια συγκεκριμένη εξαγορά κατά νου. Ωστόσο οι μελλοντικές μας εξαγορές θα είναι σχετικά μικρές, κυμαινόμενες κάτω από τα 100 εκατομμύρια.

Αναμένουμε λοιπόν.

Διαβάστε περισσότερα

Πτήση Νέα Υόρκη-Τόκιο μέσα σε 90 λεπτά!

Facebook Comments