Η Motorola κυκλοφόρησε ένα νέο στερεοφωνικό ηχείο Moto Mod το οποίο και είναι το φθηνότερο μοντέλο ομιλητή (speaker mod) και κοστίζει 60 δολάρια (49 ευρώ). Παρόλα αυτά, έχει τα περισσότερα χαρακτηριστικά του ακριβότερου ηχείου Moto Mod, με ενσωματωμένο κιγκλίδωμα και διπλά στερεοφωνικά ηχεία 28mm μέσα στο mod.

 

Δεδομένου ότι η Moto Mod συνδέεται με τηλέφωνα Moto Z, βασίζεται στο τηλέφωνο ως πηγή ενέργειας και δεν έχει ξεχωριστή μέθοδο χρέωσης.

 

Το νέο ηχείο Moto Mod σηματοδοτεί την αυξανόμενη εστίαση της Motorola σε mods της αγοράς μαζικής ενημέρωσης που θα είναι δημοφιλής μεταξύ πολλών, αντί περισσότερων εξειδικευμένων mods που έχει επεξεργαστεί πριν, όπως τα gamepad mods. Αυτή η εστίαση θα μπορούσε να διευκολύνει την κατασκευή φθηνότερων συσκευών σε οικονομίες κλίμακας, ακόμη και όταν η μηχανική της Motorola φέρεται να υπέστη απολύσεις τον περασμένο μήνα.

Το Moto Mod βγαίνει σε μαύρο, κόκκινο και μπλε χρώμα και είναι διαθέσιμο στην αγορά μέσω της ιστοσελίδας της Motorola. Υπάρχει επίσης μια επιλογή πληρωμής για 10 δολάρια το μήνα.

Facebook Comments