c6cf6db2d37f648d490bb4267bfb95c9_xl.jpg

Πλέον, όλοι οι Ευρωπαίοι καταναλωτές θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα κινητά τους τηλέφωνα σε όλες τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης με τις ίδιες χρεώσεις που θα είχαν αν ήταν σπίτι τους! Με σχετικό νομοσχέδιο που υπερψηφίστηκε από τις 27 χώρες-μέλη, μπαίνει οριστικό τέλος στις υπερχρεώσεις περιαγωγής (roaming) σε μια προσπάθεια να εκσυγχρονιστούν οι κανόνες των τηλεπικοινωνιών.

Οι χρεώσεις roaming για κλήσεις, SMS και πρόσβαση στο internet πλέον καταργούνται από την 1η Ιουλίου του 2014 και θα ισχύουν οι κανονικές χρεώσεις που υπάρχουν σε κάθε χώρα. Έτσι, του χρόνου τέτοιο καιρό περίπου, θα μπορείτε να τηλεφωνείτε …άφοβα από οποιοδήποτε μέρος της Ευρωπαϊκής Ένωσης χωρίς να αγχώνεστε για τον λογαριασμό!

Οι μεταρρυθμίσεις αυτές έχουν ως σκοπό την ριζική εξυγίανση των Ευρωπαϊκών φορέων εκμετάλλευσης κινητών δικτύων. Επιχειρείται ουσιαστικά μια σωστή ανάπτυξη στις τηλεπικοινωνίες της Ευρώπης ώστε να "αντέξουν" μεταξύ άλλων την μαζική αύξηση της χρήσης του internet. Αξίζει να αναφέρουμε πως η Αμερική έχει μόνο τέσσερις παρόχους κινητής τηλεφωνίας ενώ η Ευρώπη περίπου 100 και μάλιστα έχει μικρότερη κάλυψη 4G από την Αφρική αυτή τη στιγμή.

 

Πηγή:www.gameworld.gr

Διαβάστε περισσότερα

Tο νέο iPhone 6 κάνει την πρώτη του εμφάνιση;(video)

 

 

 

Facebook Comments