e9afc6b528c4d6e7741801242de9bca3-640x329.jpg

Eίχε ακουστεί μέσα στο Σαββατοκύριακο και χθες το βράδυ έγινε γνωστό από εργαζόμενους στην ΕΡΤ,ότι το κανάλι της ΝΕΡΙΤ, η Νέα Ελληνική Ραδιοφωνία, Ίντερνετ και Τηλεόραση είναι ήδη θα ξεκινούσε σήμερα τη λειτουργία του.

Όντως σήμερα το πρωί όσοι πάτησαν το κουμπί 1 και 2 στο ψηφιακό μπουκέτο της DIGEA,είδαν ότι στη θέση της παλιάς ΕΤ1 και ΝΕΤ, υπάρχουν μόνο μπάρες πλέον,ενώ στο κουμπί info,υπάρχει η ονομασία ΝΕΡΙΤ,στα κανάλια 48 και 52.

Ο νέος φορέας που θα αποτελέσει την κρατική τηλεόραση, ραδιοφωνία και ίντερνετ φαίνεται να έχει ήδη ενταχθεί στο «μπουκέτο» της Digea,παρόλο που φαίνεται να μην έχει ιδρυθεί ακόμη επίσημα,ενώ όπως όλα δείχνουν,η πρώτη μετάδοση της ΝΕΡΙΤ, θα είναι το διάγγελμα του Πρωθυπουργού απόψε το απόγευμα.

Τώρα κατά πόσο είναι λογικό ένα κανάλι που δεν ισχύει νομικά να ξεκινά πρόγραμμα χωρίς άδεια, το αφήνουμε στην κρίση σας,εξάλλου πάντα υπάρχουν διάφορες απόψεις για όλα τα θέματα.

Όσον αφορά το nerit.gr η ιστορία είναι γνωστή,όμως πρόσφατα δόθηκε ειδοποίηση στον κάτοχο του ότι δεν μπορεί να το χρησιμοποιήσει αν και το έχει αγοράσει νόμιμα…

Αναμένουμε τις εξελίξεις λοιπόν…

Δείτε τη φωτογραφία με την εικόνα που παρουσιάζει αυτή τη στιμγή το κανάλι 1 και 2 στη DIGEA…

Διαβάστε περισσότερα

Company of Heroes 2: Νέο trailer

 

Έρχονται τα πρώτα controllers για το ιPhone! Είναι επίσημο…(photos)

 

Πόσο κοστίζει να δημιουργήσει κανείς ένα iPhone;(video)

Facebook Comments