Το selling point του DPT-rp1 “Digital Paper” tablet της Sony έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα!

 

Ουσιαστικά μιλάμε για μια τεράστια “πλάκα” (slab) E Ink ίδιου μεγέθους με ένα φύλλο χαρτιού Α4 η οποία λειτουργεί με γραφίδα για τη δημιουργία εγγράφων, σχολιασμό σε PDF , και ούτω καθεξής. Τώρα η Sony ανακοίνωσε μια νέα έκδοση, το DPT-CP1, το οποίο είναι βασικά το ίδιο πράγμα αλλά με μέγεθος Α5.

 

Η οθόνη 10,3 ιντσών έχει ανάλυση 1404 x 1872 σε 224 κουκίδες ανά ίντσα (dots per inch), ενώ έχει 16 επίπεδα γκρι. Το DPT-CP1 διαθέτει χώρο αποθήκευσης 16 GB για αρχεία PDF, τα οποία μπορούν να μοιραστούν με συσκευές iOS, Android, Windows και Mac μέσω μιας συνοδευτικής εφαρμογής. Με 5,9 χιλιοστά, ζυγίζει πολύ λίγα γραμμάτια και η Sony ισχυρίζεται ότι θα διαρκέσει περίπου ένα μήνα με μία μόνο χρέωση.

 

Όπως το μεγαλύτερο μοντέλο, το DPT-CP1 είναι πιθανό να παραμείνει μόνο ένα προϊόν που προορίζεται για την Ιαπωνία και ότι δεν προορίζεται στην πραγματικότητα για βασικούς καταναλωτές – η Sony αναφέρει ότι η τιμή θα είναι “κάτω από” 70.000 γιεν ή περίπου 650 δολάρια, περίπου $ 100 φθηνότερα από το μεγαλύτερο αδελφό του. Θα είναι διαθέσιμο στις αρχές Ιουνίου.

Facebook Comments