Η Google δήλωσε χθες ότι σκοπεύει να ξεκινήσει ένα νέο σχεδιασμό για το Gmail τις επόμενες εβδομάδες. Ο ανανεωμένος σχεδιασμός θα εμφανιστεί στους χρήστες του Gmail στον ιστό, φέρνοντας το πιο κοντά στις βελτιώσεις της εταιρείας για το Gmail σε κινητές συσκευές. Ο νέος σχεδιασμός περιλαμβάνει μερικά λεπτά στοιχεία του Google Material Design και μια σειρά από νέες λειτουργίες που εισήχθησαν αρχικά για την επανεξέταση των εισερχομένων gmail της Google.

 

Η Google εφαρμόζει έξυπνες απαντήσεις για το Gmail στον ιστό, την ίδια λειτουργία από το Gmail για κινητά που παρέχει προτάσεις για γρήγορη απάντηση στα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Μια νέα λειτουργία αναβολής σας επιτρέπει επίσης να καταργήσετε προσωρινά τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από τα εισερχόμενά σας έως ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, ώστε να μπορείτε να αποφύγετε ορισμένα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μέχρι να είστε έτοιμοι να απαντήσετε. Η αναβολή και η έξυπνη απάντηση αποτελούν σήμερα μέρος της εφαρμογής Εισερχομένων Google για το Gmail και και οι δύο λειτουργίες κατευθύνονται τώρα στο Gmail στον ιστό.

 

 

O νέος σχεδιασμός του Gmail διαθέτει επίσης μια νέα πλαϊνή μπάρα, με τη δυνατότητα να χρησιμοποιείτε το ημερολόγιο της Google, την εφαρμογή Κρατήστε εφαρμογή λήψης σημειώσεων ή εργασίες δίπλα-δίπλα με τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας.

 

Αυτό είναι ίσως το πιο χρήσιμο σημείο του επανασχεδιασμού που διευκολύνει τον προγραμματισμό των συναντήσεων ή το να βλέπετε πότε είστε ελεύθεροι όταν απαντάτε σε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

 

Η Google παρέχει τρεις νέες επιλογές για να διαλέξετε, συμπεριλαμβανομένης μιας προεπιλεγμένης προβολής που επισημαίνει συνημμένα όπως έγγραφα και φωτογραφίες, μια άνετη προβολή που δεν επισημαίνει συνημμένα και μια συμπαγή προβολή που αυξάνει το μέγεθος των μηνυμάτων που μπορείτε να δείτε σε μία σελίδα. Η συμπαγής προβολή είναι η πιο κοντινή στην υπάρχουσα σχεδίαση του Gmail, που επιτρέπει στους χρήστες να διατηρούν παρόμοια διάταξη.

Kαμία από τις τρεις νέες προβολές και αλλαγές στο UI δεν είναι τόσο ριζοσπαστική όσο ο επανασχεδιασμός του Inbox που παρουσίασε το Google το 2014. Δεν είναι ξεκάθαρο πού ο νέος αυτός επανασχεδιασμός του Gmail, αφήνει το έργο Inbox της Google, ειδικά καθώς το Gmail λαμβάνει πλέον τις λειτουργίες Smart Reply and Snooze από Inbox . Δεν φαίνεται ότι η Google είναι έτοιμη να αλλάξει ριζικά το Gmail στα επίπεδα εισερχομένων της ακόμα, αλλά τα Inbox θα μπορούσαν να συνεχίσουν να υπάρχουν ως ένας τρόπος για την εταιρεία να δοκιμάσει νέες λειτουργίες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

 

Η Google σχεδιάζει τώρα να διαθέσει αυτό το νέο σχέδιο στους χρήστες G Suite και Gmail τις προσεχείς εβδομάδες. Το συνέδριο προγραμματιστών I / O της Google ξεκινάει στις 8 Μαΐου στο Mountain View και λογικά αυτό το νέο σχέδιο του Gmail θα είναι μέρος των πολλών ανακοινώσεων της εκπομπής.

Facebook Comments