e6630ddf552f28b1438e7a3532d8f243_xl.jpg

Οι πηγές από το εξωτερικό  αναφέρουν πως έχουν στα χέρια τους πληροφορίες για τα πρώτα games που θα έχει το νέο Xbox (Project Durango) της Microsoft. Ας τα δούμε λοιπόν πιο αναλυτικά.

Forza Motorsport 5: Η νέα έκδοση του racing που από πολλούς θεωρείται το κορυφαίο παγκοσμίως (τουλάχιστον σύμφωνα με τα reviews καθότι το Gran Turismo 5 είναι πρώτο σε πωλήσεις) αναμένεται να κυκλοφορήσει παρέα με το νέο Xbox και τα γραφικά του να είναι πιο ρεαλιστικά από ποτέ (μα "πόσο πια" θα αναρωτηθείτε πολλοί!)

Ryse: Είναι ένα First-Person Hack & Slash game που παρουσιάστηκε στην E3 2011. Το αναπτύσσει η Crytek, δημιουργός της σειράς Crysis. Αρχικά είχε υπολογιστεί ότι θα κυκλοφορούσε για το Xbox 360, όμως έκτοτε δεν έχει υπάρξει νέα ανακοίνωση πράγμα που μαρτυρά ότι με το release του Durango να πλησιάζει τη φετινή χρονιά, προφανώς προορίζεται για launch title της νέας κονσόλας. Θα αποτελέσει ανταγωνιστή του The Last Guardian, το οποίο επίσης απ' το PS3 φημολογείται ότι αναπτύσσεται για το PS4; Το μέλλον θα δείξει.

Zombie game: Ένα νέο video game με zombies ετοιμάζεται για το release χωρίς να έχουν γίνει γνωστές λεπτομέρειες. Στο δρόμο που χάραξε το ZombiU…

Family game: Στην μετά-εποχή του Wiimote, του Kinect και του PlayStation Plus, τα family games στα λανσαρίσματα κονσολών είναι συνηθισμένο φαινόμενο. Το TheVerge θεωρεί δεδομένο ότι θα δούμε τουλάχιστον ένα casual game στην αρχική λίστα.

Το νέο Xbox φημολογείται ότι θα αποκαλυφθεί σε event της Microsoft στις 21 Μαϊου, με μια πλήρη αποκάλυψη της κονσόλας στην E3 τον Ιούνιο. Παρόμοια τακτική ακολούθησε και η Sony με την ανακοίνωση του PS4 τον Φεβρουάριο. Άλλωστε, είναι…της μόδας να γίνονται ανακοινώσεις χωρίς την ύπαρξη της ίδιας της κονσόλας. Πρόκειται για μια πρώτης τάξεως τακτική προκειμένου να ανέβει το hype πριν από κάθε E3, όπου και γίνονται συνήθως τα μεγάλα αποκαλυπτήρια.

Πηγή:www.gameworld.gr

Διαβάστε περισσότερα

 

 

Facebook Comments