5bbaaae2b8f5d4f8ba61ca0c2dca1af9_xl.jpg

Σήμερα κυκλοφόρησε ένα νέο βίντεο του επανασχεδιασμένου Friends interface του Xbox One, στο οποίο γίνεται μια μικρή επίδειξη των social δυνατοτήτων της κονσόλας, των προφίλ των χρηστών και της νέας λειτουργίας Follow.

Το βίντεο ανέβηκε σήμερα στο πασίγνωστο blog του Larry "Major Nelson" Hryb και μπορείτε να το δείτε και εσείς παρακάτω.

Όπως βλέπετε και οι ίδιοι, σε μια νέα οθόνη Feed θα εμφανίζονται συνεχώς updates με πληροφορίες για τα games και τις εφαρμογές που έχουν αρχίσει να χρησιμοποιούν οι φίλοι σας. Αξιοποιώντας το Kinect, θα μπορείτε να δώσετε εντολή στο πλαίσιο Feed να "κολλήσει" στην δεξιά πλευρά της οθόνης, έτσι ώστε να είστε συνεχώς ενήμεροι για τις δραστηριότητες των φίλων σας.

Διαβάστε επίσης:

To νέο απίστευτο υποθαλάσσιο βίντεο της Go Pro για την κάμερα Ηero 3! (Video)

Η επιλογή "appear offline" θα βρίσκεται πλέον σε ένα απλό κουμπί στην οθόνη επεξεργασίας των ρυθμίσεων του προφίλ σας, όπως και η δυνατότητα επιλογής εικόνας gamerpic, η αλλαγή του gamertag αλλά και οι ρυθμίσεις απορρήτου.

Θα υπάρχει επίσης η δυνατότητα να προσθέσετε ορισμένους φίλους σαν Αγαπημένους για ευκολότερη πρόσβαση στο προφίλ τους, ενώ θα μπορείτε να κάνετε Follow άλλα άτομα, όπως περίπου γίνεται στο Twitter.

Θυμίζουμε ότι το Χbox One θα κυκλοφορήσει στις 22 Νοεμβρίου σε 13 χώρες ενώ στην Ελλάδα θα έρθει το 2014.

Πηγή:www.gameworld.gr

Το κερί που δεν σβήνει ποτέ! (Photos)

 

Nintendo 2DS: Διαθέσιμο και στη χώρα μας,δείτε την πρώτη διαφήμιση (Video)

 

Facebook Comments