cea33919f0999e10a89686a3e1d2d7ed_xl.jpg

Το Titanfall είναι γεγονός ότι αποτελεί ένα από τα πολυαναμένομενα παιχνίδια της χρονιάς, όπως μπορείτε να δείτε και στο σχετικό άρθρο μας, ειδικότερα για τους κατόχους Xbox One. H Microsoft τα τελευταία χρόνια μας έχει συνηθίσει στην κυκλοφορία limited edition χειριστηρίων στα “χρώματα” διαφόρων σημαντικών FPS καθώς κάτι αντίστοιχο είχαμε δει τόσο στο Halo: Reach όσο και στο Halo 4. Κάτι αντίστοιχο λοιπόν θα συμβεί και στην περίπτωση του Titanfall, καθώς η αμερικανική εταιρεία ανακοίνωσε την κυκλοφορία ενός συλλεκτικού gamepad, του οποίου ο σχεδιασμός είναι εμπνευσμένος από τα τεχνουργήματα του κόσμου του παιχνιδιού, όπως δήλωσε ο Joel Emslie, artist της Respawn Entertainment.

Διαβάστε επίσης:

Samsung Galaxy Tab 3 Lite:Διέρρευσαν specs και φωτογραφίες για το νέο tablet! (Photos)

Μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί η τιμή του χειριστηρίου σε ευρώ, αν και στην Αμερική κοστολογείται στα 64.99$, μόλις πέντε δολάρια παραπάνω σε σχέση με την τιμή του πρωτότυπου gamepad για το Xbox One. Με δεδομένη την τιμολογιακή πολιτική της Microsoft στην Ευρώπη, το πιο πιθανό είναι ότι όταν θα κυκλοφορήσει στην χώρα μας θα το δούμε σε μία τιμή κοντά στα 65 ευρώ.

Το χειριστήριο πάντως αναμένεται στις 13 Μαρτίου, παράλληλα δηλαδή με την κυκλοφορία του Titanfall για PC, Xbox One και Xbox 360.

Πηγή:www.gameworld.gr

Facebook Parer: Ο ανταγωνιστής του δημοφιλούς Flipboard!

 

Mercedes Benz S550: Το πιο "έξυπνο" αυτοκίνητο στον κόσμο! (Video)

 

Facebook Comments