a688721f9038b902fba940b9ef9f243f_xl.jpg

Το Virtual Console είναι ως γνωστόν η online υπηρεσία της Nintendo, με την οποία όσοι από εσάς είστε κάτοχοι Wii ή 3DS μπορείτε να παίξετε ποιοτικά retro games διαφόρων κονσολών όπως του NES, του Sega Mega Drive, του Neo Geo κ.ο.κ.

Η υπηρεσία αυτή επιστρέφει και στο Wii U, ενώ ο λόγος που καθυστέρησε είναι ότι η Nintendo θα φροντίσει να την κάνει συμβατή με το νέο GamePad, ώστε τα games που αγοράζετε να αξιοποιούν τις δυνατότητες του χειριστηρίου. Μέχρι στιγμής όσοι έχετε Wii U μπορείτε απλά να μεταφέρετε τα games που είχατε αγοράσει στο Wii, αλλά δεν σας δίνεται ακόμη η ευκαιρία να αγοράσετε καινούργια.

Την συμβατότητα του Virtual Console με το Wii U GamePad επιβεβαίωσε πριν από λίγες ώρες η Nintendo of America. Φυσικά πέρα από το Virtual Console, όλοι οι κάτοχοι Wii U αναμένουν περισσότερα games και DLC προς αγορά μέσω του eShop, καθώς μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει κάποιο μεγάλο update περιεχομένου από τις 30 Νοεμβρίου, όταν και κυκλοφόρησε η κονσόλα.

Σύμφωνα με το Official Nintendo Magazine της Αγγλίας, τo Virtual Console θα έρθει στο Wii U αύριο Σάββατο.

Το κόστος των games θα έχει ως εξής:
NES games: 3.49£ (4€)
SNES games: 5.49£ (6.5€)
Nintendo 64 games: Προς ανακοίνωση
Game Boy games: Προς ανακοίνωση

Τα πρώτα games του Virtual Console θα είναι τα τιτανομέγιστα Super Mario World και Donkey Kong Junior του SNES, καθώς και τα Excitebike, Mario's Super Picross, F-Zero, Ice

Climber και Punch-Out.

Οι εκδόσεις τους θα τρέχουν στα 60Hz (όπως και στην Αμερική) και όχι στα 50Hz όπως είχαν κυκλοφορήσει στην Ευρώπη την εποχή τους. Φυσικά θα μπορείτε να τα παίξετε κανονικά με το GamePad σας. 

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι τα παραπάνω games κόστιζαν στο Wii το 1/3 της σημερινής τιμής τους στο Wii U!

 

Πηγή:www.gameworld.gr

Διαβάστε περισσότερα

Τα πιο παράξενα ακουστικά που είχατε ποτέ…(photos)

 

Resident Evil Revelations: To demo

 

Video: Bόλτες με το ψηλότερο ποδήλατο στον κόσμο!

Facebook Comments