d944695d4620695f6546ce4c7516f6a3_xl.jpg

Όταν η Ubisoft Montreal αποκάλυψε εκ νέου το πολυαναμενόμενο Watch Dogs νωρίτερα μέσα στον μήνα που διανύουμε, υπήρξε μια σχετική "μουρμούρα" για την ποιότητα των γραφικών που είδαμε σε σχέση με τα παλαιότερα δείγματα.

Τότε ο creative director του παιχνιδιού Jonathan Morin δήλωνε πως το εν λόγω τρέιλερ "δεν είναι ενδεικτικό των γραφικών". Χθες ωστόσο, η Ubisoft Montreal έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο τρέιλερ για το Watch Dogs, επικεντρώνοντας στην τεχνολογία πίσω από την δημιουργία της εικονικής πόλης του Chicago και αυτή τη φορά μάλλον οι developers μας παρουσιάζουν το παιχνίδι στα καλύτερά του.

Διαβάστε επίσης:

To rendering της πόλης έχει πραγματοποιηθεί με την χρήση μιας νέας μηχανής γραφικών, σχεδιασμένης ειδικά για το Watch Dogs, όπως μας αποκαλύπτει ο αφηγητής. Διαθέτει "πλούσιους, δυναμικούς φωτισμούς", ενώ τα εφέ νερού και τα physics επηρεάζουν "κάθε element" του κόσμου του παιχνιδιού, με σκοπό να δημιουργηθεί μια ζωντανή πόλη.

Υπάρχουν πάρα πολλοί NPCs με μεγάλη ποικιλία, καθώς η Ubisoft λέει πως υπάρχουν πάνω από 3000 character kits. Ο αριθμός των NPCs που θα μπορείτε να συναντήσετε εξαρτάται από την ώρα και την τοποθεσία (πχ. το πρωί υπάρχουν περισσότεροι άνθρωποι στους δρόμους). Επίσης, σύμφωνα με την Ubisoft οι εκδόσεις για PlayStation 4 και Xbox One θα έχουν περισσότερους NPCs σε σχέση με τις αντίστοιχες για PlayStation 3 και Xbox 360 -ελπίζουμε να μην είναι αυτή η μόνη τους διαφορά!

Πηγή:www.gameworld.gr

25 τυχαίες ανακαλύψεις που άλλαξαν τη καθημερινότητα μας! (Video)

 

9 πράγματα που δεν μπορείτε να κάνετε στο internet! (Video)

Facebook Comments