6070f46c5441c1d6c4043cb2bcc1a0ae_xl.jpg

Η Sega ανακοίνωσε όλα τα έθνη τα οποία θα δούμε στο Tome War: Role II.

Το τελευταίο διαθέσιμο έθνος που ανακοινώθηκε είναι η Πτολεμαϊκή Αίγυπτος. Ως διάδοχοι του Μέγα Αλεξάνδρου, οι κυρίαρχοι της Αιγύπτου έφεραν την Ελληνιστική πολεμική ισχύ στη Βόρειο Αφρική. Συνδυάζουν τους τρομερούς σαρισοφόρους με δρεπανιφόρα άρματα και πολεμικούς ελέφαντες. Παράλληλα διαθέτουν πανίσχυρο διοικητικά και ιδιαίτερα προοδευτικό κράτος.

Ρώμη
Μόλις μετά βίας γλίτωσε από την απειλή αλλά η Ρωμαϊκή Δημοκρατία κατάφερε τελικά να απωθήσει τους Έλληνες εισβολείς του Πύρρου και να εγκαθιδρύσει την ηγεμονία της στην Ιταλική χερσόνησο. Το στρατιωτικοποιημένο καθεστώς της Ρώμης θα καταφέρει να παρέχει ένα σοβαρό πυρήνα βαρέως πεζικού. Με τους ελαφριούς και νέους Hastati στην πρώτη γραμμή, τους πιο ικανούς Principes με τους αλυσιδωτούς θώρακές τους ακριβώς πίσω τους και τους έμπειρους βετεράνους Triarii με τους βαρείς μπρούτζινους θώρακές τους στο βάθος του τάγματος, η λεγεώνα της Δημοκρατικής Ρώμης είναι τόσο καινοτόμος όσο και καλολαδωμένη πολεμική μηχανή. Όπως σε πολλά factions του Rome 2, έτσι και στους Ρωμαίους το έθνος είναι ενωμένο σε ένα κράτος αλλά ο παίκτης έχει τη δυνατότητα να επιλέξει τον Οίκο της καταγωγής του (στη Ρώμη οι Οίκοι είναι οι Julia, Cornelia και Junia) ο οποίος του δίνει ξεχωριστές ικανότητες και χαρακτηριστικά.

Πτολεμαϊκή Αίγυπτος
Διάδοχοι του Αλεξάνδρου, οι κυρίαρχοι της Αιγύπτου έφεραν την Ελληνιστική πολεμική ισχύ στη Βόρειο Αφρική. Συνδυάζουν τους τρομερούς σαρισοφόρους με δρεπανιφόρα άρματα και πολεμικούς ελέφαντες. Παράλληλα διαθέτουν πανίσχυρο διοικητικά και ιδιαίτερα προοδευτικό κράτος.

 

Καρχηδόνα
Η Καρχηδόνα είναι ένα επεκτατικό κράτος με ένα σχετικά μικρό αυτόχθονα πληθυσμό. Έτσι ο κύριος όγκος των στρατών της αποτελείται από μισθοφόρους. Ο πυρήνας όμως είναι ένα σώμα από Καρχηδόνιους πολίτες γνωστό ως Ιερός Λόχος και πρόκειται για πεζικό που πολεμά με τον οπλιτικό τρόπο πολέμου και υποστηρίζεται από πολεμικούς ελέφαντες που ζουν στα δάση της βορείου Αφρικής. Εξαιρετικοί ναυτικοί χειρίζονται τα πλοία τους που είναι ευέλικτα και έχουν ισχυρή βλητική ικανότητα αλλά μπορούν να εκτελέσουν και εμβολισμούς.

Μακεδονία
Υπερήφανοι πολεμιστές και πρόσφατα κυρίαρχοι του κόσμου, οι Μακεδόνες έχουν σα στόχο να επιστρέψουν στις μέρες της δόξας του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Το κλειδί για την οικοδόμηση της αυτοκρατορίας είναι φυσικά οι Ελληνικές Πόλεις-Κράτη και οι σχέσεις και συμμαχίες μαζί τους. Οι μνήμες της Μακεδονικής κυριαρχίας είναι νωπές αλλά οι εξωτερικές απειλές μεγάλες.

Ικένοι (Βρετανία)
Μία υπερήφανη και βίαιη φυλή από τη Νότια Βρετανία διάσημοι για τα εξαιρετικά ευέλικτα πολεμικά άρματά τους και τις χαρακτηριστικές βαφές τους. Εξαιρετικά πολεμοχαρείς, σε τέτοιο βαθμό που ο λαός τους είναι πιο ικανοποιημένος και η κοινωνία τους πιο αρμονική όταν έχουν περισσότερα πολεμικά μέτωπα ανοιχτά.

Αρβέρνοι (Γαλλατία)
Οι πιο τρομεροί αλλά και πιο αξιοσέβαστοι ανάμεσα στους Γαλάτες και γενικά στους Βαρβάρους της δύσης, οι Arverni περηφανεύονται για την ευγενική καταγωγή τους και την εξαιρετική τους γνώση και εξειδίκευση σε όλες τις τέχνες που σχετίζονται με το χρυσό.

Σουηβοί (Γερμανία)
Τρομακτικοί και ημιάγριοι, οι Σουηβοί πολεμιστές κατοικούν στα δάση της Γερμανίας και ειδικεύονται στις ενέδρες. Η φυλή των Σουηβών είναι η πιο πιθανή δύναμη που θα μπορούσε να ενώσει ή να κυριεύσει τις Βαρβαρικές Φυλές του Βορρά. Στη φωτογραφία βλέπουμε πολεμιστές από το τάγμα που θα λέγεται Suebi Berserkers.

Πάρθοι
Εξαιρετικοί ιππείς ντυμένοι με τις γυαλιστερές φολιδωτές πανοπλίες, οι φύλακες της Παρθικής Αυτοκρατορίας είναι ασυναγώνιστοι στα ανοιχτά παραδοσιακά πεδία μαχών. Η διοίκησή τους είναι δίκαιη, με σπάνια επίπεδα ανοχής και αξιοκρατίας. Οι Πάρθοι είναι ικανοί στα πολιτικά ζητήματα και πάντα προσπαθούν να πετύχουν το μεγαλύτερο δυνατό κέρδος. Μία σπάνια μείξη από Περσικό και Ελληνιστικό πολιτισμό και ανατολίτικα στοιχεία.

πηγή:www.gameworld.gr

Διαβάστε περισσότερα

Firefox OS : Η Mozilla ετοιμάζει νέο API για online συναλλαγές!

Facebook Comments