d0bee49a25b11f7af2f46df885cee99d_xl.jpg

Η graphics artist της Insomniac Games, Ana Kessel, έχασε το πόδι της σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα όπου χτυπήθηκε από οδηγό που δεν είχε καν δίπλωμα οδήγησης. Η νεαρή αποφοίτησε πρόσφατα από το Full Sail University και διακρίνεται για το ταλέντο της. Την περίοδο αυτή βρίσκεται σε κατάσταση νάρκωσης μετά από αλεπάλληλα χειρουργεία, ενώ το τελευταίο διάστημα αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα λόγω του υψηλού κόστους θεραπείας της.

Οι συνάδελφοί της στην Insomniac πήραν ένα Xbox One, το γέμισαν με υπογραφές και το έβαλαν σε δημοπρασία στο Ebay με στόχο να συγκεντρώσουν χρήματα και να την βοηθήσουν. Η κονσόλα έχει μαζί της τα Forza Motorsport 5 και Ryse: Son of Rome, κάτι που είναι μικρής σημασίας μπροστά στο συλλεκτικό αυτό αντικείμενο και τον σκοπό για τον οποίο δημοπρατήθηκε.

Διαβάστε επίσης:

25 απίστευτα φυσικά φαινόμενα που μόνο να τα δεις τα πιστεύεις! (Video)

Απομένουν έξι ημέρες μέχρι την λήξη της αγγελίας η οποία μόλις ξεπέρασε τα 2.000 δολάρια. Μέχρι τότε η τελική τιμή της σίγουρα θα ανέβει, δεδομένου του ότι το τελευταίο 24ωρο γίνονται οι μεγάλες προσφορές από όσους "καίγονται" να αποκτήσουν τέτοια μοναδικά αντικείμενα.

Για την περίπτωση της Ana Kessel συγκεντρώνονται ήδη χρήματα μέσω της σελίδας GoFundMe. To ποσό που έχει μαζευτεί ανέρχεται σε 58.000 δολάρια ενώ τελικός στόχος είναι τα 150.000 δολάρια. Το Xbox One που βλέπετε θα βάλει το μικρό του λιθαράκι. Η Epic Games είχε επίσης διεξάγει δημοπρασίες τον Νοέμβριο, κυκλοφορώντας αυθεντική, retro και χρυσή έκδοση του Lancer από το Gears of War. 3.000 δολάρια συγκεντρώθηκαν από τις τρεις αυτές δημοπρασίες.

Πηγή:www.gameworld.gr

Toyota F1 Concept: Το νέο dreamcar της εταιρείας! (Video)

 

StrongVolt SmartCharger: Το "έξυπνο" USB που μετατρέπεται σε ηλιακό φορτιστή! (Video)

Facebook Comments