c0031d0e8a9008a744d70c4329f8c45e_xl.jpg

Το Defiance είναι ένα Sci-Fi Action Shooter MMO, το οποίο κυκλοφόρησε τον Απρίλιο του 2013 ως Buy-to-Play, δηλαδή αγοράζατε μόνο το παιχνίδι και έπειτα δε χρειαζόταν να πληρώνετε μηνιαία συνδρομή, όπως με την περίπτωση του Guild Wars 2.

H Trion Worlds που έχει αναπτύξει επίσης το MMORPG Rift, ανακοίνωσε πριν από λίγη ώρα ότι το Defiance θα γίνει Free-to-Play για τα PC στις 6 Ιουνίου, ενώ η έκδοση για το PS3 θα ακολουθήσει στις 15 Ιουλίου, με την αντίστοιχη για το Xbox 360 να έρχεται λίγο αργότερα. Οι διαφορές ανάμεσα στα νέα Free-to-Play accounts σε σχέση με αυτά όσων έχουν ήδη αγοράσει το παιχνίδι αναφέρονται αναλυτικά στο επίσημο site του Defiance. Μεταξύ άλλων, οι F2P players θα διαθέτουν δύο character slots, ενώ όσοι είχαν προβεί σε αγορά θα έχουν πέντε. Αντίστοιχα σε αριθμό είναι και τα Loadouts, ενώ τα inventory slots θα είναι 35 για τους free players και 70 για τους κατόχους του παιχνιδιού.

Επίσης, θα διατίθεται και μια προαιρετική συνδρομή (όπως και στο Rift), η οποία θα σας παρέχει μεταξύ άλλων 20% περισσότερο XP και 10% έκπτωση στα microtransactions. Η Trion πρόκειται να ακολουθήσει το ίδιο ακριβώς μοντέλο F2P με το Rift, δηλαδή δε θα μπορείτε να αγοράσετε αντικείμενα που θα σας κάνουν δυνατότερο, οπότε δε θα υπάρχει το στοιχείο του Pay-to-Win. Τα microtransactions θα αφορούν διακοσμητικά αντικείμενα, pets, mounts κτλ.

Διαβάστε επίσης:

12 στοιχεία για την Google που θα σας εκπλήξουν! (Video)

Ταυτόχρονα με την αλλαγή του Defiance σε Free-to-Play, θα κάνει πρεμιέρα τον Ιούνιο και η δεύτερη σεζόν της ομώνυμης Sci-Fi τηλεοπτικής σειράς, τα γεγονότα της οποίας θα έχουν αντίκτυπο στο παιχνίδι, ενώ αντίστοιχα όσα διαδραματίζονται στο MMO της Trion θα επηρεάζουν την σειρά. Αυτή τη στιγμή, η Digital Deluxe έκδοση του παιχνιδιού πωλείται προς 21.60 ευρώ και αν προβείτε στην αγορά τις έως και τις 6 Ιουνίου, θα έχετε όλα τα παραπάνω προνόμια.

Τα γεγονότα της τηλεοπτικής σειράς διαδραματίζονται στο έτος 2046, όπου μετά την εισβολή των εξωγήινων Votan ο πλανήτης Γη έχει αλλάξει τελείως και δε θυμίζει σε τίποτα την παλιά του μορφή. Οι άνθρωποι με κάποιες φιλικές εξωγήινες φυλές προσπαθούν να επιβιώσουν και να προστατέψουν ότι απέμεινε στον πλανήτη.

Πηγή: www.gameworld.gr

H Samsung μας εξηγεί για ποιο λόγο είναι διάτρητο το πίσω μέροs του S5

 

Tzukuri: Τα γυαλιά ηλίου που θα χάσετε ποτέ!

Facebook Comments