f6d13c5a98bb554a39a8d6f00e3ac91e_xl.jpg

Το νέο Thief, το οποίο ανακοινώθηκε πρόσφατα, δημιούργησε μεγάλη αναστάτωση στους fans του είδους, μιας και πρόκειται για μια αγαπημένη σειρά, η οποία διψούσε για sequel, ειδικά έπειτα από την επιτυχημένη κυκλοφορία του Dishonored.

Η αναστάτωση αυτή όμως δεν σταματάει, καθώς η προγραμματιστική εταιρεία Eidos Montréal σας δίνει μια πολύ μικρή γεύση με το πρώτο τρέιλερ.

Βέβαια αυτό είναι μόνο η αρχή, μιας και σύμφωνα με το τρέιλερ, στις 2 Απριλίου θα έχουμε τις μεγάλες ανακοινώσεις για το τι πραγματικά έρχεται. Αν και μικρό σε διάρκεια (μόλις 30 δεύτερα, καθότι teaser trailer) το βίντεο θα σας θυμίσει αμέσως γιατί αγαπήσατε τα παιχνίδια της σειράς Thief.

Μείνετε συντονισμένοι στο GameWorld για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες αυτή την Τρίτη και ενταχθείτε στην ομάδα του Thief που προστέθηκε στην Community του GameWorld.

Η Eidos Montreal έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα το πρώτο επίσημο τρέιλερ του επερχόμενου Thief.

Το reboot της σειράς θα διαθέτει επίπεδα με έξυπνο σχεδιασμό, ο οποίος θα σας δίνει πλήρη έλεγχο σε οτιδήποτε συμβαίνει γύρω σας. Θα είστε ελεύθεροι να προσεγγίσετε τον στόχο σας όπως εσείς θέλετε και θα μπορείτε να ξεπερνάτε τις εκάστοτε προκλήσεις διαφορετικά κάθε φορά. Δεν θα χρειάζεται να ακολουθήσετε μια προκαθορισμένη πορεία, καθώς θα έχετε την δυνατότητα να δημιουργήσετε τους δικούς σας “δρόμους” με σκοπό να εκπληρώσετε την αποστολή σας.

Στο νέο παιχνίδι θα αναλάβετε ξανά τον ρόλο του Garrett, του γνωστού μας Master Thief από τα παλιά. Αυτή τη φορά όμως θα έχουμε διαφορετική φωνή πίσω από τον χαρακτήρα, καθώς ο προηγούμενος voice actor Stephen Russell δεν συμμετέχει στο νέο project.

Σύμφωνα με τη Square Enix το Thief θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2014 για PC, PS4 και όλες τις άλλες κονσόλες όγδοης γενιάς.

 

Πηγή: www.gameworld.gr

 

Διαβάστε περισσότερα

 

Facebook Comments