6ed9ae4f04b30685c477e1b700dbb27f_xl.jpg

Η CD Project RED εισάγει μια πλειάδα νέων μηχανισμών.

Το Γερμανικό site World of Players έφερε στο φως της δημοσιότητας αρκετά νέα στοιχεία σχετικά με το επερχόμενο Action RPG της CD Project RED. O Geralt of Rivia θα είναι ακόμη πιο ευέλικτος και θα μπορεί να ανεβαίνει σκάλες, καθώς και να πραγματοποιεί άλματα. Εν τω μεταξύ, θα υπάρχει ένας νέος μηχανισμός που θα σας επιτρέπει να επικεντρώσετε τις επιθέσεις σας σε συγκεκριμένα σημεία των εχθρών σας, κάτι αντίστοιχο δηλαδή με το σύστημα VATS του Fallout 3.

Επιπλέον, θα μπορείτε να κυνηγήσετε άγρια ζώα για την γούνα, τα νύχια τους κτλ. Μέσω του κυνηγιού λοιπόν έχετε την δυνατότητα να αποκτήσετε μια πληθώρα πρώτων υλών, τις οποίες μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για το crafting ή να τις πουλήσετε για να αυξήσετε τα χρηματικά σας αποθέματα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η εξολόθρευση των τεράτων δεν θα σας ανταμείβει με xp και βάση αυτού καταργείται το grinding. Αντίθετα θα κερδίζετε xp μόνο από τα quests.

Όπως έχουμε αναφέρει το The Witcher 3: Wild Hunt θα λαμβάνει χώρα σε έναν open world κόσμο. Για να ταξιδέψετε πιο γρήγορα στις αχανείς τοποθεσίες του θα μπορείτε να δαμάσετε άλογα με το sign Axii, ενώ μπορείτε να επιβιβαστείτε και σε πλοία για να μετακινηθείτε με ασφάλεια και με ταχύτητα από το ένα μέρος στο άλλο. Η διάρκεια του βασικού storyline θα κυμαίνεται περίπου στις 50 ώρες, ενώ αν αποφασίσετε να ασχοληθείτε και με τις προαιρετικές αποστολές το The Witcher 3 θα σας κρατήσει συντροφιά για περισσότερες από 100 ώρες.

Ο Geralt θα μπορεί να φτάσει μέχρι το level 60, με την CD Project RED να υπόσχεται ότι θα υπάρχει ακόμη περισσότερο customization για τον χαρακτήρα σας σε σχέση με τα προηγούμενα The Witcher. Αξίζει να αναφέρουμε ότι δεν θα υπάρχει scaling στο level των τεράτων (να αυξομειώνεται δηλαδή ανάλογα με το δικό σας), οπότε καλό είναι να μην επιτίθεστε σε όποιο πλάσμα βρεθεί στο δρόμο σας. Εν τω μεταξύ, το The Witcher 3 θα περιλαμβάνει ένα πλήρες tutorial για να εξοικειωθείτε με το χειρισμό και στο σύστημα μάχης του. Επιπλέον, το user interface θα είναι διαφορετικό στις εκδόσεις για το PS4 και τον διάδοχο του Xbox 360 σε σχέση με τα PC.

To The Witcher 3: Wild Hunt θα κυκλοφορήσει για PC και στις next gen κονσόλες το 2014.

Πηγή: www.gameworld.gr

Διαβάστε περισσότερα

 

 

Facebook Comments