ce60eec033aeb16c14aa1ddcc4628f03_xl.jpg

Η Activision ετοιμάζει τον δικό της τίτλο "The Walking Dead" που δεν έχει καμία σχέση με το αντίστοιχο παιχνίδι της Telltale Games. Ονομάζεται The Walking Dead: Survival Instinct και θα είναι ένα survival horror που θα ακολουθεί την ιστορία από την σειρά κι όχι από τα κόμικ, κάτι που ίσχυε για το πασίγνωστο Point-and-click Adventure. Παρόλα αυτά, πρωταγωνιστές του θα είναι οι Dixon brothers (Daryl Dixon και Merle Dixon), που τους υποδύονται οι Normal Reedus και Michael Rooker, οι οποίοι θα αναλάβουν και το voice acting για το παιχνίδι.

Αν και είχαμε πληροφορίες ότι θα είναι FPS, με πρόσφατη ανακοίνωσή τους, οι developers τόνισαν ότι οι πρώτες εικόνες ήταν από αρχικό footage και για αυτό παρερμηνεύτηκαν. «Μας έπιασαν απροετοίμαστους. Ήταν ένα τρέιλερ φτιαγμένο από fans μαζί με υλικό από προηγούμενη συνέντευξή μου. Το παιχνίδι φαίνεται καταπληκτικό. Πρόκειται για παλιό υλικό. Είναι ότι είχαμε φτιάξει μέχρι εκείνη την περίοδο. Έχουμε εξελιχθεί πολύ από τότε»

Η Terminal Reality, προγραμματιστική εταιρεία που έχει αναλάβει την ανάπτυξη του Survival Instinct, δήλωσε ότι το στυλ του θα μοιάζει πολύ με αυτό του ZombiU. Το backpack για παράδειγμα θα βρίσκεται στην οθόνη του GamePad. Η σχεδιαστής των εφέ του παιχνιδιού, Glenn Gamble, δήλωσε ότι «Θα ανακαλύπτετε πολλά διαφορετικά αντικείμενα, αλλά θα έχετε άφθονο χώρο στο σακίδιό σας. Ενώ λοιπόν το σακίδιο θα αντικατοπτρίζεται στην οθόνη του GamePad του Wii U, θα μπορείτε να έχετε μόνιμη πρόσβαση σε αυτό ανά πάσα στιγμή. Έτσι, αντί να πατήσετε κάποιο άλλο κουμπί για να ανοίξετε το σακίδιο, τώρα θα μπορείτε να αγγίξετε κάποιο αντικείμενο και να το γυρίσετε ή να το πετάξετε».

Το The Walking Dead: Survival Instinct θα κυκλοφορήσει στις 29 Μαρτίου για PC, PS3, Xbox 360 και Wii U.

Χθες η Activision έδωσε στη δημοσιότητα ένα "επίσημο gameplay trailer" από το The Walking Dead: Survival Instinct. Δείτε το.

Όπως αντιλαμβάνεστε, ο τίτλος δεν αντικατοπτρίζει απόλυτα το βίντεο, καθότι κάθε άλλο παρά "gameplay" βλέπουμε. Εν αναμονή λοιπόν για την 29η Μαρτίου.

Πηγή: http://www.gameworld.gr/

Διαβάστε περισσότερα

 

Facebook Comments