0de0715c5b33ee2be747baed5347db0c_xl.jpg

Η Telltale Games ανακοίνωσε σήμερα την κυκλοφορία του The Walking Dead: Season Two, το οποίο όπως και ο προκάτοχός του είναι βασισμένο στην ομώνυμη σειρά κόμικ του Robert Kirkman. Κεντρικός πρωταγωνιστής της ιστορίας θα είναι η εννιάχρονη Clementine και με βάση το teaser τρέιλερ που θα δείτε παρακάτω η εξωτερική της εμφάνιση δεν φαίνεται να έχει αλλάξει ιδιαίτερα.

To The Walking Dead: Season Two θα κυκλοφορήσει για PC, Mac, iOS και στις οικιακές κονσόλες, αν και δεν αναφέρθηκε ποιες ακριβώς θα είναι αυτές. Κατόπιν αυτού δεν αποκλείεται να το δούμε και σε αμφότερα τα PS4 και Xbox One. Για την ώρα οι PC και Mac εκδόσεις του The Walking Dead: Season Two είναι ήδη διαθέσιμες για προπαραγγελία μέσω του Steam και κοστίζουν 20.69 ευρώ (έκπτωση 10% επί της αρχική τιμής των 22.99 ευρώ).

Διαβάστε επίσης:

H φάρσα με τον οδηγό της Ferrari! (Video)

Εν τω μεταξύ, η Telltale Games πρόσθεσε ότι μέσα στο Νοέμβριο θα κυκλοφορήσει στην Βόρεια Αμερική η Game of the Year Edition του The Walking Dead. Η τελευταία θα διατεθεί σε retail μορφή για PC, PS3 και Xbox 360 και θα περιλαμβάνει τα πέντε επεισόδια της πρώτης σεζόν, το 400 Days DLC, το soundtrack και αποκλειστικό behind-the-scenes footage. Για την ώρα δεν έχει γίνει γνωστό αν η έκδοση αυτή θα κυκλοφορήσει και στα μέρη μας.

Tizen 2.2: Ηands-on στο νέο λειτουργικό με ένα Samsung Galaxy S3! (Video)

 

Νο Woman,no drive: Ένα χιουμοριστικό βίντεο για την απαγορεύση της οδήγησης στις γυναίκες! (Video)

Facebook Comments