b28faf09cb2ff87893e8ea7a85dced3e_xl.jpg

Η εταιρεία ανάπτυξης Naughty Dog ετοιμάζει ένα δωρεάν multiplayer mode για το The Last of Us, το οποίο θα ονομάζεται Interrogation.

Στόχος σας στο mode αυτό θα είναι να αναλάβετε πέντε ανακρίσεις, στις οποίες θα λάβετε όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες από το υποψήφιο θύμα σας και στο τέλος θα το εκτελέσετε! Μόλις το καταφέρει η ομάδα σας τότε θα εμφανιστεί ένα κουτί στη βάση της αντίπαλης ομάδας. Αν το πάρετε στην κατοχή σας κερδίζετε τον αγώνα. Αν δεν το καταφέρετε τότε η αντίπαλη ομάδα θα έχει την ευκαιρία να ανακρίνει πέντε στρατιώτες για να κάνει το αντίστοιχο στη δική σας βάση. Αν κατά την διάρκεια μιας ανάκρισης σας πυροβολήσει αντίπαλος παίκτης ενώ ανακρίνετε τον NPC τότε θα την διακόψει, σκοτώνοντας μαζί και τον ανακρινόμενο.

Διαβάστε επίσης:

To νέο trailer της Apple για το Macbook Pro!(video)

To Interrogation είναι το τρίτο multiplayer mode του The Last of Us. Τα άλλα δύο είναι το Supply Raid (στο ύφος του Team Deathmatch) και το Survivors (παρόμοιο με το Last Man Standing). Στις υπόλοιπες βελτιώσεις του patch 1.0.3. ξεχωρίζει το εύρος του revive το οποίο αναμένεται να μεγαλώσει, καθώς και βελτιώσεις στο matchmaking.

Πηγή:www.gameworld.gr

30 παιχνιδοκονσόλες και 75 χειριστήρια σε ένα μόνο υπολογιστή!(video)

 

H Google μείωσε κατά 100 δολάρια την τιμή του Νεxus 4!

Facebook Comments