72e95a9249988fa0b09cc373a12c46cd_xl.jpg

Στην press conference της Ubisoft στην φετινή E3, η γνωστή εταιρία μας παρουσίασε μεταξύ άλλων το The Crew. Πρόκειται για ένα αποκλειστικά next-gen Racing game που θα διαδραματίζεται σε έναν τεράστιο κόσμο ο οποίος θα καταλαμβάνει ολόκληρο σχεδόν τον χάρτη της Αμερικής.

Το παιχνίδι που θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τις πόλεις New York, Miami και Las Vegas, αναπτύσσεται από τις Ivory Tower και Reflections. Οι developers αποτελούνται από άτομα που έχουν δουλέψει στη σειρά Test Drive Unlimited, επομένως είναι έμπειροι στον χώρο. Οι ίδιοι περιγράφουν τη δημιουργία τους ως ένα τεράστιο παιχνίδι σε μέγεθος που θα συνδυάζει αρμονικά το single-player με το multiplayer, σε μια νέα ξεχωριστή εμπειρία.

Διαβάστε επίσης:

To gadget που μετατρέπει οποιοδήποτε παράθυρο σε πρίζα! (Video)

Τα πραγματικά οχήματα που περιλαμβάνει το παιχνίδι θα μπορούν να γίνουν upgrade και να αλλάξουν τα επιέρους χαρακτηριστικά τους σε μεγάλο βαθμό. Θα υπάρχουν τόσο off-road οχήματα, όσο και περισσότερο αγωνιστικά αμάξια, για όλα δηλαδή τα γούστα. Στο demo που είδαμε έγινε μια μικρή επίδειξη τους πως "δένουν" οι δημιουργοί το single-player με το multiplayer και θαυμάσαμε την καταιγιστική δράση του τίτλου.

Το The Crew αναμένεται στις αρχές του 2014 για PC, PS4 και Xbox One.

Πηγή:www.gameworld.gr

Eλληνικές διαφημίσεις που άφησαν εποχή! (Video)

 

Red Bull Stratos: Η πτώση του Felix Baumgartner από τη δική του πλευρά! (Video)

Facebook Comments