4c4337ba54c07b6c0d81d8037b79b7ee_m.jpg

To crossover Fighting της Namco, στο οποίο πρωταγωνιστούν οι μαχητές των δημοφιλών σειρών Street Fighter και Tekken ανακοινώθηκε για πρώτη φορά στην San Diego Comic-Con του 2010, μέχρι και σήμερα όμως ελάχιστες πληροφορίες έχουν διαρρεύσει σχετικά με την ανάπτυξή του.

O Katsuhiro Hanada, παραγωγός του παιχνιδιού, δήλωσε πρόσφατα μέσω Twitter ότι το Tekken X Street Fighter βρίσκεται ακόμη στο στάδιο του development και πως αυτή την στιγμή η Namco σχεδιάζει την στρατηγική της σχετικά με το σε ποιες πλατφόρμες θα κυκλοφορήσει.

Μέχρι στιγμής οι πρώτες πληροφορίες που είχαμε στα χέρια μας είναι ότι το επερχόμενο Fighting θα κυκλοφορούσε για PS3 και Xbox 360 και παράλληλα θεωρούνταν πολύ πιθανό κάποιο port στα PC και στο PS Vita, όπως έγινε με το Street Fighter X Tekken.

Οι πρόσφατες δηλώσεις του Hanada υποδεικνύουν ότι είναι πολύ πιθανό το project της Namco να διατεθεί στους διαδόχους των PS3 και Xbox 360. Αξίζει να αναφέρουμε ότι τον Απρίλιο του 2012 o Ιάπωνας developer είχε αναφέρει πως το Tekken X Street Fighter έχει αναπτυχθεί σε ένα ποσοστό της τάξης του 10%.

Διαβάστε περισσότερα

Το Twitter κλείνει 7 χρόνια από την ημέρα που δημιουργήθηκε!(video)

 

Facebook Comments