d04b89714e6d6faf98956da3d31f0249_xl.jpg

Η νέα δημιουργία της Retro-bit αποτελεί ένα σύστημα το οποίο θα περιλαμβάνει υποδοχές cartridges για καθεμιά από τις κλασικές κονσόλες Mega Drive, NES και SNES, έξι θύρες, δύο SNES 16-bit θύρες, ένα τροφοδοτικό και ένα καλώδιο S-video/AV. Με τον προαιρετικό αντάπτορα θα μπορείτε να παίξετε παιχνίδια του Game Boy Advance, τα παλιά games του SNES όπως και τίτλους από οποιαδήποτε 16-bit κονσόλα τρίτων κατασκευαστών.

Το Super Retro Trio έκανε το ντεμπούτο του πέρυσι και αρχικά είχε προγραμματιστεί να κάνει την εμφάνισή του στην αγορά το καλοκαίρι του 2013. Η εταιρία διανομής INNEX αποκάλυψε σήμερα ότι ανακάλυψε κάποια προβλήματα στην χαρτογράφηση των θυρών στα πρώτα της δείγματα, τα οποία καθυστέρησαν την παραγωγή της κονσόλας μέχρι και φέτος.

Διαβάστε επίσης:

Eκατομμύρια ψεύτικα προφίλ στο Facebook σύμφωνα με επίσημα στοιχεία!

"Υποστηρίζουμε τα προϊόντα μας" δήλωσε ο Titi Ngoy, πρόεδρος της INNEX και πρόσθεσε ότι δεν υπάρχει περιθώριο για λιγότερο από το υψηλότερο επίπεδο ικανοποίησης. "Η Retro-bit είναι μία από τις ελίτ μάρκες που η INNEX διανέμει σε όλο τον κόσμο και αυτή η συνεργασία θα διασφαλίσει την επιτυχή έναρξη αυτής της σπουδαίας κονσόλας".

Το Super Retro Trio θα είναι διαθέσιμο προς τα τέλη Μαρτίου στην τιμή των 69.99 δολαρίων (σχεδόν 52 ευρώ) ενώ ο προαιρετικός αντάπτορας θα κοστίζει 44.99 δολάρια (33 ευρώ).

Πηγή:www.gameworld.gr

Πως τα social media επηρεάζουν το κοινό! (Infographic)

 

Tα πιο απίθανα επιστημονικά πειράματα που μπορείτε να πραγματοποιήσετε με αυγά! (Video)

Facebook Comments