4b607d574b3f0b233e3acd4102abbdb4_xl.jpg

Η Valve ανακοίνωσε ένα πρόγραμμα με την ονομασία "Steam Family Sharing".

Θα επιτρέπει σε κάθε χρήστη του Steam να μοιράζεται τα games του ώστε να μπορούν να τα παίξουν και οι φίλοι του ή τα μέλη της οικογένειάς του! Δεν θα επιτρέπεται ωστόσο τα games ενός χρήστη που δανείζει σε άλλον, να ανοιχτούν ταυτόχρονα από δύο διαφορετικά PC (είτε του κατόχου, είτε PC δανειζόμενων). Αν δηλαδή την στιγμή εκείνη παίζει ένας άλλος χρήστης το παιχνίδι του τότε θα του έρχεται μήνυμα ότι έχει λίγα λεπτά ώσπου να αποσυνδεθεί ή διαφορετικά θα πρέπει…να το αγοράσει!

Να προσθέσουμε εδώ ότι κάθε χρήστης θα μπορεί να ενεργοποιήσει το Family Sharing για 10 ξεχωριστά άτομα είτε αυτά είναι οι φίλοι ή μέλη της οικογένειάς του. Επιπλέον, θα απαιτείται κάποιας μορφής verification. Όπως είναι αναμενόμενο περιμένουν την έναρξη της beta για να μάθουμε περισσότερες λεπτομέρειες. Όσοι επιθυμείτε να μάθετε περισσότερα μπορείτε να τσεκάρετε το αρκετά αναλυτικό FAQ που έδωσε στην δημοσιότητα η Valve.

Διαβάστε επίσης:

Πως δημιουργούνται τα CD;(video)

Η υπηρεσία Steam Family Sharing θα μπει σε στάδιο beta την ερχόμενη εβδομάδα. Θα είναι προσβάσιμη σε κατόχους PC (Windows/Linux) και Mac! Όπως αντιλαμβάνεστε, το ψηφιακό gaming περνάει σε μια άλλη διάσταση και η Valve μας δίνει πλέον ένα σημαντικό πλεονέκτημα. Για να αποκτήσετε πρόσβαση στην beta θα πρέπει να δηλώσετε συμμετοχή εδώ.

Πηγή:www.gameworld.gr

Εντυπωσιακό timelapse video! H πάροδος των ετών σε ένα πρόσωπο…(video)

 

Grand Theft Auto Online: Πάνω από 500 αποστολές!(video)

 

Facebook Comments