815df16c40cd1f76a404970af501b5b4_xl.jpg

O Keiji Inafune, Ιάπωνας developer ο οποίος εργάστηκε στο παρελθόν για λογαριασμό της Capcom, αλλά και η προγραμματιστική εταιρεία Marvelous AQL, δουλεύουν πάνω σε ένα νέο project για την φορητή κονσόλα της Sony. Πρόκειται για το Soul Sacrifice, ένα Action RPG με οπτική τρίτου προσώπου το οποίο σας δίνει τον έλεγχο ενός σκλάβου. Το Soul Sacrifice έχει να προσφέρει επικές μάχες σε real-time χρόνο, την εκτέλεση μιας ποικιλίας από spells, πολλές επιλογές για το customization του χαρακτήρα σας και ένα έξυπνα στημένο co-op mode.

Ο χαρακτήρας που θα ελέγξετε στο Soul Sacrifice θα έχει την ικανότητα να θυσιάζει μέλη του σώματός του και να τα μετατρέπει σε όπλα έτσι ώστε να αντιμετωπίζει ισχυρούς αντιπάλους, ενώ θα έχει στην κατοχή του και ένα μαγικό βιβλίο. Στόχος του είναι να γίνεται ολοένα και πιο δυνατός και να καταφέρει τελικά να νικήσει τον σκοτεινό μάγο τον οποίο υπηρετούσε κάποτε.

In-game καλούδια και ημερομηνία κυκλοφορίας
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Sony, αν προπαραγγείλετε το Soul Sacrifice θα λάβετε δύο

Είναι γεγονός ότι το PlayStation Vita μέχρι στιγμής έχει απογοητεύσει όσους αποφάσισαν να το αποκτήσουν, ενώ η απουσία ποιοτικών τίτλων σε συνδυασμό με την υψηλή τιμή του αποτελεί αποτρεπτικό παράγοντα για όσους σκέφτονται να το αγοράσουν. Παρόλα αυτά τις τελευταίες μέρες η Sony προσπαθεί να αντιστρέψει αυτό το αρνητικό κλίμα. Από την μια πλευρά έχουμε την επίσημη ανακοίνωση για την μείωση της τιμής της κονσόλας, η οποία θα εφαρμοστεί αρχικά στην Ιαπωνία και στη συνέχεια σε Αμερική και Ευρώπη και από την άλλη μια πλειάδα νέων  αρκετά υποσχόμενων κυκλοφοριών. Μια από αυτές είναι αναμφισβήτητα το Soul Sacrifice, το οποίο βρίσκεται εδώ και καιρό στο επίκεντρο της δημοσιότητας χωρίς όμως να έχουμε στα χέρια μας κάποιο in-game δείγμα, με εξαίρεση μερικά screenshots.

Σήμερα στο event Vita Heaven παρουσιάστηκε το νεό τρέιλερ του επερχόμενου Action/RPG της Sony Japan Studio και οι πρώτες εντυπώσεις που μας αφήνει είναι ιδιαίτερα θετικές.

Όπως είδατε στο σχετικό βίντεο ο σχεδιασμός των τοποθεσιών, των χαρακτήρων και των bosses είναι λεπτομερής και ευφάνταστος. Ο τεχνικός τομές εκ πρώτης όψεως δείχνει αρκετά εντυπωσιακός και αν μη τι άλλο το Soul Sacrifice εκμεταλλεύεται το hardware του PS Vita σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό από τις υπόλοιπες κυκλοφορίες της κονσόλας. Υπομονή λοιπόν μέχρι τις αρχές Μαϊού, όταν και θα μπορέσουμε να βγάλουμε ασφαλέστερα συμπεράσματα για την συνολική ποιότητά του.

Το Soul Sacrifice αποτελεί μακράν μία από τις πιο αναμενόμενες κυκλοφορίες για το PS Vita το τρέχον έτος και όπως όλα δείχνουν πολύ σύντομα θα έχουμε την ευκαιρία να πάρουμε μια πρώτη γεύση από την Action RPG δημιουργία του Keiji Inafune. Το ευρωπαϊκό PlayStation Blog ανακοίνωσε πρόσφατα ότι στις 17 Απριλίου θα κυκλοφορήσει το σχετικό demo και παράλληλα δημοσίευσε το πρώτο μέρος μιας συνέντευξης με το Ιάπωνα developer, ο οποίος μας δίνει μια πρώτη εικόνα για το τι θα πρέπει να περιμένουμε όταν κυκλοφορήσει το παιχνίδι.

Το Soul Sacrifice θα κυκλοφορήσει την 1η Μαΐου για PS Vita.

Πηγή: www.gameworld.gr

Διαβάστε περισσότερα

Πως να μετατρέψετε ένα φύλλο χαρτί σε οθόνη αφής!

Facebook Comments