44d5ec59cde367586df626a19ca77203_xl.jpg

Το Sonic Boom θα κυκλοφορήσει για Wii U και Nintendo 3DS τον Νοέμβριο του 2014, ανακοίνωσε η Sega.

Οι δύο εκδόσεις μάλιστα έχουν λάβει διαφορετικούς υπότιτλους για να επισημανθεί έτσι η διαφορά μεταξύ τους, καθώς η έκδοση για Wii U θα ονομάζεται Sonic Boom: Rise of Lyric, ενώ αυτή του 3DS Sonic Boom: Shattered Crystal.

Το Sonic Boom: Rise of Lyric ακολουθεί τις περιπέτειες του μπλε σκαντζόχοιρου και των φίλων του ενάντια στον κακό Lyric, προτού αυτός προλάβει να εξαπολύσει τον καταστρεπτικό του στρατό. Το εν λόγω παιχνίδι θα προσφέρει μια "διαφορετική εμπειρία" σε σχέση με τα Sonic του παρελθόντος καθώς θα διαθέτει ένα "διακριτό action-adventure feeling", ενώ θα περιλαμβάνει νέο εξοπλισμό τον οποίο θα μπορείτε να αξιοποιήσετε, συμπεριλαμβανομένου και ενός νέου ενεργειακού αντικειμένου με το όνομα Enerbeam.

Διαβάστε επίσης:

CAT B15Q: Το πρώτο "ανθεκτικό" μοντέλο με Android KitKat έκδοση.

Το Sonic Boom: Shattered Crystal από την άλλη, ακολουθεί τις προσπάθειες των παικτών να σώσουν την Amy, ή οποία έχει απαχθεί από τον Lyric και δίνει μεγαλύτερη έμφαση στο Platform/Puzzle ύφος σε σχέση με τον τίτλο του Wii U. Εάν σκοπεύετε να αποκτήσετε και τις δύο εκδόσεις του παιχνιδιού, θα σας δοθεί η δυνατότητα να ξεκλειδώσετε έξτρα περιεχόμενο στο Wii U συλλέγοντας τα collectibles της 3DS έκδοσης.

Περισσότερες λεπτομέρειες σίγουρα θα μάθουμε στην επερχόμενη E3 σε λίγες ημέρες.

Το Sonic Boom θα κυκλοφορήσει για Wii U και 3DS τον Νοέμβριο του 2014.

Πηγή: www.gameworld.gr

Tα καλύτερα και πιο αστεία vines του διαδικτύου! (Video)

 

Τοp 10: Περίεργα στοιχεία για το Tρίγωνο των Βερμούδων! (Video)

Facebook Comments