b3633a31690904c0bb1dee40a2ff7f3e_xl.jpg

Χθες Δευτέρα η αστυνομία του Σαν Φρανσίσκο συνέλαβε τον Ronnie Collins, ετών 21, ο οποίος προφυλακίστηκε με την αιτιολογία της ανθρωποκτονίας και της απόπειρας ληστείας.

Το περιστατικό συνέβη στο Daly City, όταν ο Collins έκλεισε ραντεβού με τον 22χρονο Ikenna Uwakah, με σκοπό να αγοράσει ένα PS4 απ' τον τελευταίο ως μεταχειρισμένο. Το σκηνικό συνέβη την Κυριακή στις 15:30 στην συμβολή των οδών Mendell Street και Galvez Avenue. Οδηγώντας αυτοκίνητο, η κοπέλα του Uwakah τον πήγε στο σημείο του ραντεβού, βλέποντας έκπληκτη τον δράστη να πυροβολεί πολλές φορές. Η ίδια τρομοκρατημένη τον μετέφερε στο πλησιέστερο αστυνομικό τμήμα κι από εκεί ένα ασθενοφόρο τον πήγε στο γενικό νοσοκομείο του Σαν Φρανσίσκο όπου και ξεψύχησε.

Διαβάστε επίσης:

Τobi Εye Mobile: Ελέγξτε τo tablet μόνο με τα μάτια σας! (Video)

H αστυνομία απέφυγε να αναφέρει το site δημοπρασιών όπου πωλούνταν το PlayStation 4. Ο άτυχος νεαρός, νιγηριανής καταγωγής, ήταν φοιτητής στο κολέγιο του Σαν Φρανσίσκο. Η αδερφή του δήλωσε ότι δεν είχε προκαλέσει ποτέ πρόβλημα, αντιθέτως "ήταν ένα φυσιολογικό παιδί, με πολλούς φίλους που τον συμπαθούσαν".

Ρεαλιστικό πορτρέτο του Morgan Freeman φτιαγμένο κυριολεκτικά με το χέρι στο iPad Air! (Video)

 

Ηaloband: Το βραχιόλι που ελέγχει το smartphone σας! (Video)

 

 

Facebook Comments