1b9a0bc5fb0a1e4f2fdf93632c2fc0e3_xl.jpg

Το Sacred 3 ξεκινάει με τους κατοίκους της Ancaria να απολαμβάνουν την ειρήνη. Στην πορεία όμως, ο ιερός δεσμός τους με τους Seraphim, τους φύλακες του μυθικού «Heart of Ancaria», ξεχάστηκε. Αυτό το εκμεταλλεύεται ο σατανικός Lord Zane και συμμαχεί με τους δαίμονες για να υποδουλώσει τον κόσμο. Εσείς αναλαμβάνετε το ρόλο διάφορων ηρώων και καλείστε να αντιμετωπίσετε αυτή την απειλή, σε συνεργασία με άλλους τρεις χαρακτήρες. Το Sacred 3 θα υποστηρίζει τόσο Single-Player mode, όσο και Co-op στο campaign του, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στη δράση. Το user interface του θα βασιστεί πρωτίστως στις κονσόλες, γι' αυτό και η βασική πλατφόρμα ανάπτυξής του είναι το PS3.

Διαβάστε επίσης:

Δείτε τις πρώτες εντυπωσιακές εικόνες που έδωσε στη δημοσιότητα η Deep Silver και πείτε μας εάν σας ενδιαφέρει το εν λόγω IP. Το Sacred 3 θα κυκλοφορήσει όπως όλα δείχνουν το 2013 για PC, PS3 και Xbox 360. Άραγε με αυτή την αλλαγή της προγραμματιστικής εταιρίας, θα καταφέρει η Deep Silver να αλλάξει τα κακώς κείμενα του προηγούμενου μέρους της σειράς;

Η Deep Silver ανακοίνωσε ότι μέσα στο τρέχον έτος θα κυκλοφορήσει το Sacred 3 και έδωσε μάλιστα στην δημοσιότητα το σχετικό τρέιλερ.

Πηγή:www.gameworld.gr

Βlackberry Z3: Διέρρευσαν οι πρώτες εικόνες! (Photos)

 

Το Νοkia X είναι έτοιμο για την επίσημη παρουσίαση!

 

Facebook Comments