0071d55e1285b0e5d56a9f25ba58a238_m.jpg

Η Konami ανακοίνωσε ότι τελικά το Resident Evil: Revelations θα κυκλοφορήσει για PC, PS3, Xbox 360 και Wii U στις 24 Μαϊου. Το κόστος της έκδοσης του PlayStation 3 θα είναι 50 ευρώ και του PC 40 ευρώ. Για τα άλλα δύο format η Capcom δεν έχει ανακοινώσει ακόμη κάποια ακριβή τιμή.

Σύμφωνα με το επίσημο δελτίο Τύπου που μας απέστειλε η Capcom στο επερχόμενο Resident Evil: Revelations για τις οικιακές κονσόλες θα υπάρχουν δύο ακόμη playable χαρακτήρες στο Raid mode. Πρόκειται για τον Hunk και την Rachel. Επιπλέον, θα υπάρχουν δύο νέοι τύποι εχθρών, ο Wall Blister και ένας ακόμη ο οποίος θα εμφανιστεί στο Raid mode μόλις ο χαρακτήρας σας φτάσει σε συγκεκριμένο level.

Όσον αφορά την έκδοση για το Wii U, η Capcom πρόσθεσε ότι το Revelations θα είναι συμβατό τόσο με το GamePad, οσο και με το Wii U Pro Controller. Παράλληλα, θα υποστηρίζεται Off TV play στην οθόνη του Wii U. Εν τω μεταξύ, όταν πεθάνετε στην οθόνη του "Game Over" θα μπορείτε να αφήσετε κάποιο μήνυμα προς τους άλλους παίχτες, το οποίο θα είναι ορατό μέσω της υπηρεσίας Miiverse.

Το Resident Evil: Revelations θα κυκλοφορήσει στις 24 Μαΐου για PC, PS3, Xbox 360 και Wii U.

Πηγή: www.gameworld.gr

Διαβάστε περισσότερα

 

Facebook Comments