bf1e2d4e6f3193d61ef953132c66d9c4_xl.jpg

Tο PlayStation Access έδωσε στη δημοσιότητα ένα βίντεο στο οποίο δείχνει τον τρόπο που μπορείτε να αξιοποιήσετε τις φωνητικές εντολές στο PlayStation 4.

Η ενεργοποίηση των φωνητικών εντολών γίνεται με την χρήση της PlayStation Camera ή μέσω του headset που περιλαμβάνεται στην συσκευασία. Ενώ περιηγείστε στο dynamic menu, εάν πείτε τη λέξη "PlayStation" θα ενεργοποιηθούν οι φωνητικές εντολές. Από εκεί και πέρα, μπορείτε να πείτε το όνομα ενός παιχνιδιού, πχ. "Killzone" και στη συνέχεια να το ξεκινήσετε λέγοντας "Start".

Διαβάστε επίσης:

Νέο βίντεο με διάφορα τεστ για την αυτοΐαση του LG G Flex! (Video)

Με την λέξη "Login" σας δίνεται η δυνατότητα να αλλάξετε χρήστες. Εάν παίζετε ένα game ή χρησιμοποιείτε μια εφαρμογή, λέγοντας "Home screen" θα οδηγηθείτε πίσω στο μενού. Επίσης, μπορείτε ανά πάσα στιγμή να πάρετε ένα screenshot απλά λέγοντας "Take screenshot". Τέλος για να κάνετε log out ή να κλείσετε την κονσόλα, λέτε την λέξη "Power" .

Ενώ οι φωνητικές εντολές του PS4 είναι περιορισμένες σε σχέση με αυτές του Xbox One, η Sony πιστεύει πως θα ενσωματωθούν σωστά στην λειτουργικότητα της κονσόλας με τον καιρό.

Πηγή:www.gameworld.gr

To βίντεο που ανατρέπει τη θεωρία της ανθρώπινης εξέλιξης από τον πίθηκο! (Video)

 

H κάμερα του MIT που βγάζει φωτογραφίες στο απόλυτο σκοτάδι!

 

 

Facebook Comments