c09fecc88d711e905111b32447ec4faa_xl.jpg

Η Sony έδωσε στοιχεία μέσω του PlayStation Blog για τα περιεχόμενα του επόμενου firmware update του PS4, το οποίο θα επικεντρώνεται στην βελτίωση των social χαρακτηριστικών της κονσόλας, της καταγραφής gameplay καθώς και τον ευκολότερο διαμοιρασμό αυτού.

Μια σημαντική αλλαγή αφορά την δυνατότητα να μπορείτε να απενεργοποιήσετε το HDCP (High-bandwidth Digital Content Protection) ώστε να έχετε την δυνατότητα να καταγράφετε gameplay μέσω HDMI με την χρήση συσκευών video capture. Με τα τωρινά δεδομένα, κάτι τέτοιο είναι αδύνατον, αφού το πρωτόκολλο HDCP "κλειδώνει" αυτή τη λειτουργία και σας επιτρέπει να κάνετε record αποκλειστικά μέσω του ενσωματωμένου DVR. Θυμίζουμε ότι στο PS3 μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε video capture cards, παρόλα αυτά επιτρεπόταν να κάνετε record gameplay μόνο μέσω της εξόδου Component.

Η σημαντικότερη προσθήκη του update είναι το SHAREFactory, το οποίο ανακοινώθηκε πριν από λίγη ώρα στο PlayStation Blog. Πρόκειται για μια εφαρμογή video editing που θα σας επιτρέπει να συνθέτετε πολλά βίντεο μαζι, να προσθέτετε themes και transitions, σχολιασμό ή ακόμα και μουσική και θα μοιράζεστε τα βίντεό σας online. Η Sony δεν ανακοίνωσε τα δίκτυα στα οποία θα μπορείτε να ανεβάζετε τα βίντεό σας, καθώς μέχρι σήμερα είναι διαθέσιμα μόνο τα UStream και Twitch.tv. Για το YouTube βρισκόμαστε ακόμη σε αναμονή σε αντίθεση με το Xbox One που το εισήγαγε αυτό το μήνα.

Διαβάστε επίσης:

Επιπλέον, το update θα σας επιτρέπει να καταγράψετε μεγαλύτερης διάρκειας βίντεο και θα μπορείτε μέσω του Share button να αποθηκεύσετε εικόνες και βίντεο σε USB δίσκους. Όσον αφορά τις υπηρεσίες live streaming, μελλοντικά θα σας δίνεται η δυνατότητα να πραγματοποιήσετε live μεταδόσεις σε ανάλυση 720p (1280×720), τις οποίες θα μπορείτε να αποθηκεύσετε στο Twitch για να τις παρακολουθείτε όποτε θελήσετε.

Η 1.7 έκδοση του firmware update του PS4 θα γίνει διαθέσιμη στις 30 Απριλίου. Θυμίζουμε ότι το PlayStation 4 κυκλοφορεί σε όλα τα καταστήματα στην τιμή των 400 ευρώ.

Πηγή:www.gameworld.gr

Οι 10 καλύτερες και δωρεάν Android εφαρμογές για τον Απρίλιο! (Video)

 

Οι πρώτες συσκευές από το Project Ara,έρχονται το 2015!

Facebook Comments