483cae0995ad93e0178a7b39760f4d65_xl.jpg

Όποτε το θέλουν οι developers!

Το Share button είναι ένα από τα πιο πολυδιαφημισμένα χαρακτηριστικά του DualShock 4 controller του PlayStation 4. Πρόκειται για ένα κουμπί το οποίο θα πιέζετε και θα κάνετε share φωτογραφίες και βίντεο απ' τα games σας. Τι θα συμβεί όμως αν μπορούμε όλοι οι δημοσιογράφοι να κάνουμε share υλικό από games τα οποία παραλαμβάνουμε μερικές ημέρες έως και εβδομάδες πριν κυκλοφορήσουν;

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο 4Gamer.net, ο Shuhei Yoshida, πρόεδρος της Sony Worldwide Studios ξεκαθάρισε τι θα ισχύσει με το περιβόητο Share button. Συγκεκριμένα οι developers θα μπορούν να απενεργοποιήσουν τη λειτουργία του όποτε το επιθυμούν. Αυτό θα συμβαίνει όχι μόνο όταν παραλαμβάνουμε preview και review codes αλλά και σε σημεία όπου μια εταιρεία ενδέχεται να μην θέλει να αποκαλύψει στοιχεία του παιχνιδιού, για παράδειγμα προς αποφυγή των spoilers. Θα υπάρχει επίσης δυνατότητα επιλογής για Share εικόνων ή βίντεο. Για παράδειγμα ενδέχεται μια εταιρεία να μην επιτρέπει την προβολή βίντεο (παρά μόνο εικόνων) μέχρι την τελική κυκλοφορία του παιχνιδιού.

Φυσικά κανείς δεν σας εμποδίζει να καταγράψετε φωτογραφίες και βίντεο μέσω μιας PC capture card. Απ' την άλλη, ότι βίντεο ανεβάσετε στο YouTube να ξέρετε πως θα γίνει ban από τις πρώτες κιόλας ώρες, ενώ θα λάβετε την ανάλογη προειδοποίηση στο κανάλι σας! Κάτι τέτοια δυστυχώς δεν ξεφεύγουν από καμία μεγάλη εταιρεία.

Πηγή: www.gameworld.gr

Διαβάστε περισσότερα

 

 

 

Facebook Comments