5422c0531bf2c67c80a60bb0974a257b_xl.jpg

H Microsoft δείχνει έτοιμη να αφαιρέσει το «εμπόδιο» του subscription στο Xbox Live Gold όσον αφορά την πρόσβαση σε video streaming υπηρεσίες, όπως το Netflix.

Το παραπάνω μέτρο θα ισχύσει σε Xbox One και Xbox 360. Όλα αυτά σύμφωνα με δεδομένα που δημοσίευσε το Ars Technica το οποίο συγκέντρωσε αυτές τις πληροφορίες από την ίδια την Microsoft. Βέβαια πάνω σε αυτή την αλλαγή άλλες υπηρεσίες θα τεθούν σε όρους subscription για να συνεχίσει να υπάρχει και το απαραίτητο κέρδος.

Όσοι έχετε Xbox One και Xbox 360 χρειάζεστε μία Xbox Live Gold συνδρομή για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση στις περισσότερες online εφαρμογές και υπηρεσίες. Αυτό πιο αναλυτικά σημαίνει ότι αν δεν έχετε την συνδρομή δεν μπορείτε να έχετε και πρόσβαση σε YouTube, Internet Explorer και άλλα, κάτι που ήταν πολύ αρνητικό για αρκετούς από εσάς που δεν έχετε τα χρήματα για μια Xbox Live Gold συνδρομή.

Διαβάστε επίσης:

Αλλαγή εμφάνισης στο Gmail ετοιμάζει η Google! (Photos)

Επίσης αν και οι συνδρομητές έχουν κάποιες φορές πρόσβαση πιο πριν σε κάποια demos που ανακοινώνονται, το κόστος για κάθε χρόνο είναι στα 60 δολάρια δηλαδή περίπου στα 43 ευρώ στους 12 μήνες. Με αυτή την κίνηση λοιπόν, η Microsoft θέλει να παραμείνει ανταγωνιστική απέναντι τόσο στη Sony όσο και στην Nintendo, καθώς αμφότερες παρέχουν δωρεάν τις συγκεκριμένες εφαρμογές.

Πηγή: www.gameworld.gr

FlashQ: Ασύρματο φορητό φλας για μοναδικές φωτογραφίσεις! (Video)

 

Nέα renders για το iPhone 6! (Photos)

Facebook Comments