8a352199d207eb3308720770470a0f81_xl.jpg

Σειρές με επαγγελματική σκηνοθεσία και πρωταγωνιστές…gamers!

Το YouTube έχει αναρριχηθεί τα τελευταία χρόνια στην τρίτη θέση των sites παγκοσμίως, με το Google και το Facebook να έχουν την πρώτη και δεύτερη θέση αντίστοιχα.

Ένας από τους λόγους που το YouTube έχει επιτύχει είναι οι σειρές που διαθέτει και που έχουν δημιουργηθεί από gamers σαν εσάς. Ανεξαρτήτως ποιότητας της κάμερας ή του εξοπλισμού που διαθέτουν οι συντελεστές τους, έχουν καταφέρει να σημειώσουν μεγάλη επιτυχία, αρκεί να έχουν καλής ποιότητας σενάριο και σκηνοθεσία. Αξίζει να σημειωθεί ότι μερικές εξ αυτών ανταγωνίζονται στα ίσια ακόμα και εκείνες των συνδρομητικών καναλιών, ενώ άλλες -στις οποίες θα αναφερθούμε παρακάτω- αφορούν εμάς τους gamers.

Οι σειρές για gamers έχουν σημειώσει δεκάδες εκατομμύρια views πολύ απλά γιατί ο τηλεθεατής δένεται με τους πρωταγωνιστές. Περιγράφουν συνήθως την καθημερινή ζωή ενός gamer, συχνά σε υπερβολικό βαθμό, αλλά πάντοτε με καυστικό χιούμορ. Στην Community του GameWorld συγκεντρώσαμε για εσάς τις πιο σημαντικές από αυτές. Δημιουργήσαμε Ομάδες όπου μπορείτε να γίνετε μέλη για να παρακολουθείτε πάντοτε νέα επεισόδια. Πάμε όμως να δούμε πιο αναλυτικά ποιες είναι οι καλύτερες gaming σειρές. 

The Guild
Ήταν η πρώτη μεγάλη σειρά που έγινε σταδιακά γνωστή και με την εξάπλωσή της άνοιξε το δρόμο για τις επόμενες. Σε αυτή σκηνοθετεί και πρωταγωνιστεί η Felicia Day, η οποία ως gamer έβαλε τον εαυτό της στο ρόλο της παίκτριας μιας Guild σε MMORPG. Το χιούμορ του The Guild έχει πολλές πτυχές από τον εαυτό της αλλά και πολλά κλισέ, ωστόσο αγαπήθηκε λόγω της "γλώσσας των gamers" που χρησιμοποιήθηκε τότε για πρώτη φορά και της αποτύπωσης των περιστατικών που ενίοτε έχουν συμβεί και σε εμάς καθώς παίζουμε. Επιπλέον, ο κόσμος δέθηκε και ταυτίστηκε με τους low profile πρωταγωνιστές, οι οποίοι παρουσίαζαν ιδιαίτερη ποικιλομορφία ως προς την ηλικία τους, τον χαρακτήρα τους και την οικογενειακή τους κατάσταση.

Η σειρά The Guild διανύει αισίως την έκτη σεζόν. Δείτε ολόκληρη την πρώτη σεζόν. Οι υπόλοιπες βρίσκονται στην Ομάδα της The Guild στην Community του GameWorld.

The Online Gamer
Αγαπάτε τα First-Person Shooters; Τόσο το καλύτερο! Ο Jason Schnell παίζει και σκηνοθετεί ένα ρόλο που ταιριάζει γάντι στους hardcore gamers. Παίζει First-Person Shooters στο Xbox 360 του, μιλάει μόνο με τη γλώσσα των gamers (οτιδήποτε άλλο δεν είναι καν γλώσσα γι' αυτόν) και μπινελικώνει όποιον real life noob πετύχει μπροστά του! Το αποτέλεσμα είναι οι φίλοι του να τον κοιτούν με απορία και οι γυναίκες να προσπαθούν να του ξεφύγουν! Το επιθετικό χιούμορ του Schnell σπάει κόκκαλα και το τελικό αποτέλεσμα ενδείκνυται μόνο για hardcore gamers. "Head shot bitch, you just got PWNED!"

 

Video Game High School
Η συγκεκριμένη σειρά ξεκίνησε φέτος και από πλευράς ποιότητας, σκηνοθεσίας και σεναρίου είναι από τις καλύτερες στην ιστορία του YouTube! Φιλοξενείται στο κανάλι του Freddie Wong, ο οποίος με τα βίντεο-παρωδίες που έχει δημιουργήσει από πασίγνωστα First-Person Shooters και Action games έχει σήμερα ένα κοινό 4 εκατομμυρίων subscribers! Πρωταγωνιστής είναι ο νεαρός Brian που άθελά του κατάφερε μια μέρα να νικήσει…από σπόντα τον καλύτερο FPS παίκτη της χώρας εν ώρα τηλεοπτικής εκπομπής. Το αποτέλεσμα ήταν να κερδίσει υποτροφία για το Video Game High School, ένα σχολειο που…εκπαιδεύει gamers με στόχο να κάνουν καριέρα πρωταθλητή σε μεγάλα τουρνουά! Παραγωγοί του VGHS είναι οι Matthew Arnold, Freddie Wong (αναμενόμενο καθότι ιδιοκτήτης του καναλιού), Brandon Laatsch, Dan Weinstein (Annoying Orange), Αdam Maydew (Daydream Nation) και Reza Izad. Το αποτέλεσμα είναι απλά εκπληκτικό κι αν ξεκινήσετε αυτή τη στιγμή να βλέπετε τη σειρά τότε εκτιμούμε ότι θα έχετε ένα 50% πιθανότητα να μη σηκωθείτε απ' την καρέκλα σας μέχρι να την τελειώσετε!

Πηγή: http://www.gameworld.gr/

Διαβάστε περισσότερα

 

 

Facebook Comments