d01ff7ce752a1ebf97c2e47c2bc85b84_xl.jpg

Τα τελευταία χρόνια είναι της μόδας να μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε διαφορετικούς announcers στα MOBA. Σύμφωνα με ανακοίνωση μέσω του επίσημου site του όμως, το Call of Duty: Ghosts θα αποκτήσει για πρώτη φορά τους δικούς του ξεχωριστούς… εκφωνητές, με έναν από αυτούς να είναι ο Snoop Dogg! Ο γνωστός rapper θα ανακοινώνει τα kills σας και γενικά τα τεκταινόμενα στο multiplayer με τον δικό του τρόπο και για τον λόγο αυτό γράφτηκαν ξανά από την αρχή τα αντίστοιχα κείμενα.

Εκτός από τον Snoop Dogg, θα προστεθεί άλλος ένας announcer, ο Drill Instructor "The Gunny", τον ρόλο του οποίου έχει αναλάβει ο αμερικανός ηθοποιός και πρώην εκπαιδευτής στον στρατό Ronald Lee Erney, που είχε γίνει γνωστός για την συμμετοχή του στην ταινία Full Metal Jacket. Καθένα από τα δύο voice packs θα κοστίζει 2.99 δολάρια (περίπου 2.20€). Μπορείτε να παρακολουθήσετε τον Snoop Dogg εν δράση στο παρακάτω βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Οι 25 εφευρέσεις που άλλαξαν τον κόσμο! (Video)

Πέρα από τα δύο παραπάνω voice packs, διαθέσιμα θα γίνουν και κάποια DLC που θα αφορούν το customization. Μεταξύ αυτών βρίσκεται το Legend Pack που θα σας δίνει την δυνατότητα να παίξετε ως Captain John "Soap" MacTavish, ο οποίος πήρε και την πρώτη θέση στο νεότερο Best of του GameWorld με τους 10 κορυφαίους χαρακτήρες του Call of Duty. Το πακέτο περιέχει επιπλέον και τα αντίστοιχα weapon camo, reticle (στόχος), patch, playercard και ένα background και θα κοστίζει 3.99 δολάρια (2.90€). Επίσης, το Classic Ghost Pack θα περιλαμβάνει την εικονική μάσκα του Simon "Ghost" Riley, καθώς και ένα patch και ένα background. Η τιμή του συγκεκριμένου pack ανέρχεται στα 1.99 δολάρια (1.43 ευρώ). Τα υπόλοιπα customization packs θα κοστίζουν από 1.99 έως 3.99 δολάρια (περίπου 1.43€ έως 2.20€) και θα περιέχουν και αυτά weapon camos, patches και backgrounds.

Πηγή: www.gameworld.gr

Wii U bundle με το Mario Kart 8!

 

Οι 25 καλύτερες φωτογραφίες που έχει τραβήξει η NASA στο διάστημα! (Video)

Facebook Comments