fe2258f8a60654b2799872d5478164a6_xl.jpg

Η Nintendo ανακοίνωσε μια νέα κονσόλα την οποία τοποθετεί στην "οικογένεια των κονσολών 3DS", η οποία μετά το 3DS και το 3DS XL αριθμεί πλέον κι ένα τρίτο μέλος.

Ονομάζεται Nintendo 2DS και είναι ειδικά σχεδιασμένη για να παίζει τα games των DS και 3DS σε 2D, όπως μαρτυράει το όνομά της. Στην Αμερική θα είναι διαθέσιμη στις 12 Οκτωβρίου σε κόκκινο ή μπλε χρώμα για 130 δολάρια, ημέρα όπου κυκλοφορεί και το Pokémon X and Pokémon Y. Αργότερα θα κυκλοφορήσουν και τσαντάκια μεταφοράς σε κόκκινο και μπλε χρώμα για 13 δολάρια το καθένα.

Διαβάστε επίσης:

Το 2DS έχει την διπλή οθόνη του 3DS, ακριβώς τα ίδια controls και την touchscreen. Οι τρεις βασικές διαφορές του είναι ότι δεν έχει 3D, δεν διαθέτει το κλασικό πορτάκι με το οποίο διπλώνει το 3DS κι ότι μπορεί να παίξει όχι μόνο games του 3DS αλλά οποιοδήποτε από τα 2.000 games του DS που έχουν κυκλοφορήσει. Υπάρχει επίσης κανονικά συνδεσιμότητα μέσω Wi-Fi αν θέλετε να παίξετε online games.

Παράλληλα με την ανακοίνωση του 2DS, η Nintendo ενημερώνει ότι μειώνει και την τιμή του Wii U ενώ θα το προσφέρει σε συλλεκτική έκδοση μαζί με το The Legend of Zelda: The Wind Waker HD.

Πηγή:www.gameworld.gr

H οθόνη που μπορεί να μετετρέπει άτομα σε χαρακτήρες του Final Fantasy!(video)

 

30 παιχνιδοκονσόλες και 75 χειριστήρια σε ένα μόνο υπολογιστή!(video)

 

Facebook Comments