08e30425058a89ffa454f6dd45f6d5a0_xl.jpg

Σε μια ανοιχτή επιστολή που έστειλε η IO Interactive προς τους fans της σειράς Hitman, αποκάλυψε επιτέλους τις πρώτες πληροφορίες της πολυαναμενόμενης next-gen έκδοσης.

Το νέο Hitman θα κυκλοφορήσει για PC, PS4 και Xbox One. Βάση σεναρίου θα ελέγχετε τον Agent 47 στην ακμή της καριέρας του, όπου θα έχει την υποστήριξη της Diana Burnwood και της CIA. Το παιχνίδι θα χτιστεί δυστυχώς με την Glacier 2 game engine και οι developers θα χρησιμοποιήσουν την σχεδιαστική εμπειρία τους από το Hitman: Absolution για να χτίσουν πάνω στην ήδη υπάρχουσα δουλειά τους. Η αλήθεια είναι ότι ως next-gen Action game περιμέναμε μια νέα μηχανή γραφικών.

Διαβάστε επίσης:

25 Τεχνολογίες που αναμένεται να έχουμε μέσα στα επόμενα χρόνια! (Video)

Παρόλα αυτά, η IO Interactive υπόσχεται "εκπληκτική λεπτομέρεια" στον σχεδιασμό των levels. Το level design θα είναι ανοιχτό και όχι linear και η δράση αναμένεται sandbox. Θα επιστρέψει επίσης το Contracts Mode, στο οποίο θα δημιουργείτε challenges και θα τις κάνετε share για να τις παίξουν κι οι φίλοι σας. Τέλος, "έχουν αφαιρεθεί τα…magic pockets του Agent 47" πρόσθεσε η IO Interactive και λεπτομέρειες για το τι σημαίνει η δήλωση αυτή θα βγουν προς τα έξω τους επόμενους μήνες.

Για το νέο Hitman που θα κυκλοφορήσει σε PC, PS4 και Xbox One δεν έχει οριστεί ακόμη ημερομηνία κυκλοφορίας.

Πηγή:www.gameworld.gr

Πως τα social media επηρεάζουν το κοινό! (Infographic)

 

Το αυτοκίνητο του μέλλοντος από την Volvo και την Erricson! (Video)

Facebook Comments