021461d3b5b3097d59716ece0da4ad45_xl.jpg

Η EA επιβεβαίωσε τις φήμες και ανακοίνωσε σήμερα το νέο Need for Speed. Πρόκειται για το Need for Speed: Rivals το οποίο αναπτύσσεται από μια νέα προγραμματιστική εταιρία -την Ghost Games- σε συνεργασία με την Criterion Games.

Το NFS Rivals θα χρησιμοποιεί την Frostbite 3 engine της EA Dice (δημιουργού της σειράς Battlefield) και θα λαμβάνει χώρα στο Redview County. Το σενάριο είναι λίγο διαφορετικό αλλά προσφέρει μεγαλύτερη ελευθερία από όλα τα άλλα καθώς θα μπορέσετε να επιλέξετε ανάμεσα στο να είστε αστυνόμος ή οδηγός παράνομων αγώνων. Σκοπός του αστυνόμου είναι να πιάσει όσους περισσότερους οδηγούς μπορεί έτσι ώστε να ανέβει στην κατάταξη Police Force. Οι παράνομοι οδηγοί θα πρέπει να ξεφεύγουν από το κυνηγητό και να καταστρέψουν όσο το δυνατόν περισσότερα περιπολικά μπορούν έτσι ώστε να μαζέψουν Speedpoints και να γίνουν διάσημοι στην πόλη τους.

 

Στο Need for Speed: Rivals καταργούνται τα όρια που υπάρχουν μεταξύ του single-player και του multiplayer καθώς το AllDrive που αποτελεί νέο στοιχείο θα σας αφήνει να παίξετε μαζί με τους φίλους σας όπου κι αν βρίσκεστε. Όσο για τα αμάξια, θα μπορέσετε επιτέλους να αποκτήσετε μια Ferrari F12 Berlinetta και πολλά άλλα νέα οχήματα. Αν όμως προπαραγγείλετε το Need for Speed: Rivals τότε θα λάβετε εντελώς δωρεάν το Ultimate Cop Pack το οποίο σας δίνει ένα περιπολικό Nissan GT-R Black Edition για να πιάσετε πιο εύκολα τους παράνομους οδηγούς.

Το Need for Speed: Rivals θα κυκλοφορήσει στις 19 Νοεμβρίου για PC, PS3 και Xbox 360 και αργότερα για PS4 και Xbox One.

Πηγή: www.gameworld.gr

Διαβάστε περισσότερα

Final Fantasy XIV: A Realm Reborn: Ημερομηνία κυκλοφορίας!(video)

 

 

 

Facebook Comments