508f6e8747a6a9144f7fa6d6a6522e40_xl.jpg

Η publisher Deep Silver αποκάλυψε το πρώτο gameplay βίντεο του Metro Redux, το οποίο θα περιλαμβάνει το Metro 2033 και το sequel του, Metro: Last Light σε next-gen remakes.

Τα δύο games έχουν επανασχεδιαστεί εξολοκλήρου στην τελευταία έκδοση της 4A Engine και όπως μπορείτε να τσεκάρετε και μόνοι σας, τα εν λόγω remakes δείχνουν σαφώς καλύτερα στον οπτικό τομέα με βελτιωμένους φωτισμούς, καλύτερα animations, εφέ καιρού και άλλα. Ο global brand manager της Deep Silver, Huw Beynon, επιβεβαίωσε μέσω Twitter ότι τα Metro remakes θα τρέχουν 60 fps.

Φυσικά δεν θα είναι μόνο ο οπτικός τομέας βελτιωμένος, αλλά και διάφορα άλλα στοιχεία των παιχνιδιών όπως το gameplay, η A.I. των αντιπάλων, οι μηχανισμοί stealth και το gunplay. Επιπροσθέτως, θα υπάρχει η επιλογή να παίξετε και τα δύο campaigns με δύο διαφορετικά στυλ παιχνιδιού, το "Survival" που θα διαθέτει περιορισμένα resources όπως στο πρώτο game και το "Spartan" mode που παραπέμπει στο ύφος του Last Light. Φυσικά επιστρέφει και το εντελώς hardcore Ranger mode διαθέσιμο και για τα δύο campaigns.

Διαβάστε επίσης:

Τοp 5: Eναλλακτικοί τρόποι για να χρησιμοποιήσετε ένα usb flash drive! (Video)

Οι Redux εκδόσεις των παιχνιδιών Metro έρχονται επίσης σε αρκετά καλές τιμές, για όσους δεν έχουν ήδη στην κατοχή τους τα δύο games. Οι δύο τίτλοι μαζί λοιπόν, με όλα τα DLC συμπεριλαμβανόμενα, έρχονται στην τιμή των 40 ευρώ, ενώ χωριστά θα μπορείτε να τα αποκτήσετε έναντι 20 ευρώ τον καθένα.

Το Metro Redux θα διατεθεί αρχικά για PC, PS4 και Xbox One, ενώ θα ακολουθήσουν εκδόσεις για Linux και Steam OS.

12 έξυπνα κόλπα για να χρησιμοποιήσετε στη κάμερα του smartphone σας! (Video)

 

25 ψεύτικες φωτογραφίες που έγιναν viral στο διαδίκτυο! (Video)

Facebook Comments