a4141f10e919c675a6276bf2456f4335_xl.jpg

Στο Game Developers Conference του Σαν Φρανσίσκο, ο Hideo Kojima παρουσίασε το νέο πολυαναμενόμενο Metal Gear Solid 5!

Ξεκίνησε την ομιλία του φορώντας έναν επίδεσμο στο κεφάλι για να παρομοιάσει τον εαυτό του με τον Joakim Mogren, τον εικονικό διευθύνοντα σύμβουλο του Moby Dick Studio, το οποίο σύμφωνα με τις μέχρι τώρα φήμες φερόταν να αναπτύσσει το The Phantom Pain που λεγόταν ότι είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι. Τελικά, γνωστοποιήθηκε ότι το Metal Gear Solid: Ground Zeroes και το The Phantom Pain είναι…ένα και το αυτό. Τόνισε δε ότι το "The Phantom Pain" είναι ο υπότιτλος του Metal Gear Solid 5. Με απλά λόγια, η πλήρης ονομασία του παιχνιδιού είναι Metal Gear Solid V: The Phantom Pain.

Η παρουσίαση ξεκίνησε με ένα τρέιλερ έξι λεπτών που συνδυάζει στιγμιότυπα από τα μέχρι τώρα γνωστά ως "Ground Zeroes" και "The Phantom Pain". 

Ακολούθως έδειξε ένα gameplay demo του Metal Gear Solid 5 που έτρεχε σε PC, χρησιμοποιώντας ένα Xbox 360 controller. Φυσικά γνωρίζουμε ότι το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει και για PS3 και Xbox 360.

Σε αυτό πρωταγωνιστεί ο "Snake" όπως τον αποκάλεσε ο Kojima (στο βίντεο δείχνει να είναι ο Big Boss) ο οποίος ξυπνάει σε ένα νοσοκομείο μετά από κώμα 9 ετών και θα πρέπει να αποδράσει με τη βοήθεια ενός άλλου ασθενή, του Ishmael. Αναγκάζεται να συρθεί καθώς δεν μπορεί να σταθεί στα πόδια του. Στην πορεία κι ενώ προσπαθούν να αποδράσουν, οι δύο άντρες βλέπουν μπροστά από ένα ασανσέρ ένα νεαρό κορίτσι το οποίο ίπταται. Αντικαθίσταται από ένα δαιμόνιο άντρα που τους επιτίθεται πετώντας φλόγες. Το βίντεο σταματάει καθώς το πνεύμα εξαφανίζεται και οι δύο ασθενείς προσπαθούν να αποδράσουν μέσα από τις φλόγες. Παρόμοιο τρέιλερ του Metal Gear Solid 5 είχαμε δει και τον περασμένο Δεκέμβριο.

Στο υπόλοιπο της παρουσίασης, ο Kojima αναφέρθηκε στη Fox Engine η οποία θα απαρτίζει το Metal Gear Solid 5 (και το Pro Evolution Soccer 2014 για να μη ξεχνιόμαστε).

Το Metal Gear Solid V: The Phantom Pain θα κυκλοφορήσει για PC, PS3 και Xbox 360. Η ημερομηνία κυκλοφορίας του δεν έχει ακόμη αποκαλυφθεί.

Πηγή: www.gameworld.gr

Διαβάστε περισσότερα

AMD Radeon Sky: Νέα σειρά επεξεργαστών για cloud gaming!

 

Facebook Comments